Gümüş Erkek Yüzükte Kalite Anı Yüzük'te

Günlük hayatta ve özel günlerde tarzını yansıtmak ve kombinlerini tamamlamak isteyen erkekler farklı aksesuarlara yöneliyor. Bunların için yer alan kolye, bileklik, küpe gibi aksesuarların yanı sıra her zevke hitap eden gümüş erkek yüzükleri de popülerliğini arttırarak devam ediyor. Bunun nedenleri arasındaki en önemli iki sebep ise model çeşitliliği ve fiyatların uygunluğu oluyor.

Gümüş yüzükler altın yüzüklerin fiyat dezavantajının aksine kullanıcılarının bütçesine büyük bir kolaylık sağlıyor. Kampanyalı dönemlerde altmış liradan başlayan fiyatları ile birçok kimsenin bütçesini yormadan şık bir aksesuar sahibi olmalarını sağlıyor. Erkek gümüş yüzükleri ayrıca İslami açıdan da erkeklere bir alternatif oluyor. Altının erkeğe yasaklanması ile bir erkek aksesuarlarında bir numara olan gümüş aksesuarlar arasında yüzükler de kendini önemli bir yer ediniyor.

Gümüş yüzük modellerinin tahmin ettiğinizden çok daha fazla olması ise seçim yapmayı zorlaştırıyor gibi gözükse de alışverişi daha da keyifli hale getiriyor. Tarzınıza veya dünya görüşünüze uygun yüzük bulma ihtimaliniz altına oranla gümüşte kat be kat fazla olmaktadır.

Popüler gümüş yüzükler arasında ise birkaç farklı kategoriden yüzükler yer almakta. Taşlı erkek yüzükleri yaş olarak daha olgun beylerin yöneldiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Bunlar arasında yer alan akik taşı yüzükler ise birinciliği yerleşmiş durumda. Akik taşının şifalı olduğuna inanılması ve peygamber Hz Muhammed'in akik yüzüğü olduğu rivayeti bu aksesuarın ülkemizde talep edilmesine neden olmuştur. Akiğin yanı sıra yine faydalı olduğuna inanılan kehribar, oniks ve sedef gibi taşlar da erkek taşlı yüzük kategorisinde ön plana çıkmaktadır. Bu yüzükler zaman zaman Erzurum el işi modellerde de kendine yer bulmaktadır. Böylece taşlı yüzüklerin dikkat çekiciliği el emeği ile birleşmektedir.

Bu yüzüklerin yanı sıra dizilerde yer alan yüzükler de şu sıralar popüler modeller arasında yer almaktadır. İsimsizler dizisindeki ay yıldızlı yüzük, Savaşçı dizisindeki tim yüzüğü, Çukur dizisindeki yer alan Yamaç karakterinin yüzüğü gibi yüzükler de popüler gümüş yüzük modelleri arasında yer almaktadır. Bu yüzükler her kesime hitap etmesine rağmen daha çok gençlerin rağbet ettiği modellerdir.

Siz de kendinize özel şık bir yüzük arıyorsanız kaliteli aksesuarın adresi Anı Yüzük'ten güvenle sipariş verebilirsiniz. 925 ayar gümüşten üretilen gümüş yüzüklere ücretsiz kargo imkanı ile sahip olmak için hemen www.aniyuzuk.com adresinden alışverişinizi tamamlayın!