Ünlü oyuncu Harika Avcı'nın kendinden 25 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk, geçtiğimiz nisanda istediği bir eşyasını bulamayan annesi Feyza Öztürk ile tartışmaya başladı. Hızla büyüyen tartışma sonucu Öztürk annesinin üzerine yürüyerek "Hepinizi öldürürüm" sözleriyle bağırarak annesini darp etti. Olayın ardından Anne Öztürk, şikayette bulundu.

Harika Avcı'nın eşi öz annesine darptan ceza aldı

ANNESİNİ YARALADI

İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında annenin basit derecede yaralandığına dair rapor verildi.

İfadesi alınan Öztürk annesini darp ederek hakaret ettiğini itiraf etti. Soruşturma sonunda Öztürk hakkında "tehdit, hakaret ve basit yaralama" suçları kapsamında iddianame hazırlandı.

DAHA ÖNCE DE DARPTAN YARGILANMIŞ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava karara bağlandı. Öztürk'ün anne ve babasının şikâyetçi olmamasına karşın daha önce hakkında açılmış çok sayıda darp ve hakaret davası ve bu davalardan aldığı cezaların olduğu öğrenildi.

İbrahim Öztürk, basit yaralama ve tehdit suçları kapsamında verilen 3 yıl hapis cezasında indirim yapılarak 3 bin lira adli para cezasına çevrildi.

BABASINI SATIRLA YARALAMIŞTI

Karara itiraz eden Öztürk'ün itirazı reddedilerek karar onandı. Öztürk, geçtiğimiz yıllarda da İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nce öz babasını satırla yaralayarak yağmaladığı iddiasıyla 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.