Ekranların yüzü sıcak programı Dr. Feridun Kunak Show ’da zaman hacet yolu rahatsızlıkları ve bu hastalıklardan kurtulmanın doğal şekilleri anlatılacak.  Elif ’te bu şeb namazı ezanı çiftliktekileri kandırmaya müteharrik Arzu, şişman iç hesaplaşmalar yaşar. Elif ise şişman bire benzeri tehlikeyle alın karşıyadır. Kanal 7 beyaz perde kuşağında ise Postacı ve Koruyucu ile sevinçli dakikalar yaşanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Tıbbi bilginin yanı esna mütenavip otama şekillerinin seyirciye aktarıldığı Dr. Feridun Kunak Show ’da bugün, hacet yolu rahatsızlıkları ele alınacak. İdrar kaçırma sorunu, hacet yolu enfeksiyonunun teşekkül sebepleri, hacet yolu enfeksiyonundan kurtulmanın doğal şekilleri zaman Dr. Feridun Kunak Show ’da anlatılacak.

Elif – 19:45

Gonca, oto yıkamada gördüklerinden sonra, kafasında istifham işaretleri oluşmuştur.  Arzu, geçmişe dayalı uğur boncuğu nesne hatırlamadığını söyleyerek her insana alın gösteriş yapar. Fakat bu boyut daha çok namına ağız tatsızlığı vermeye başlamıştır. Elif ise içinde bulunmuş olduğu zorluktan kurtulmaya meşgul ancak Elif ’i şişman bire benzeri zarar bekler. Veysel ’in aklı ise Erkut ’un durumuyla meşguldür. Murat, babasının verdiği rolü namına gelmek amacıyla gittiği yerde, şişman bire benzeri sürprizle karşılaşır.

Postacı – 20:45

Aynı mahallede oturan sefer distribütörü Adem ile Sevtap birbirlerini beğenirler.  Bu arada tatilini eylemek kabilinden Türkiye ’ye mevrut Sevtap ’ın ağabeyi, bu ilişkiye hızlı alın çıkar. Ama Sevtap, ne yapar ayar ve böylecene beğenmiş olduğu erkeğe kaçar, muhtelif vakalardan sonradan Sevtap ’la Adem evlenir.

Koruyucu – 22:40

Bruce Lee ve Jet Li ’den sonradan özlük dövüş sanatı Muay Thai ’yi geliştiren eskimemiş söylence Tony Jaa ve eylem filmlerinin yönetmeni Prachya Pinkaew “Koruyucu”da baştan buluştular. Kham, filler ile gelişigüzel büyümüştür. Filler gösterişli yaratıklardır. Barış içindedirler, amma harbe da hazırlardır. Bir curcuna sırasında şeytancasına bire benzeri Asyalı çete olgunlaşmış bire benzeri fille gelişigüzel bala bire benzeri fili kaçırır. Onları Avustralya ’da Sidney ’e götürür. Kham da fillerin pesinden Avustralya ’ya, on paralık bilmediği bu ecnebi ülkeye masraf ve değme şeye karşın filleri kurtarmaya çalışır. Elinde bulunan mürekkep tane Muay That adli dövüş stilindeki kabiliyeti ve ona yardim fail Tayland asıllı gözden sakıt bire benzeri polistir. Ancak başarması müstelzim nesne imkânsızdır.
 

Kaynak: HABER7.COM