İsmailağa Cemaati'nin genel ağ sitesinden meydana getirilen yazılmış açıklamada ilişkin duyum yalanlanırken şöyleki denildi;

'PROJE İTTİFAK'LARLA ALAKAMIZ YOK

Her seçme çağında bulunduğu kabilinden bu el da mahsus gâh içtimai iletişim araçları çevrelerinde cemaatimiz için aldatıcı duyum ve cazgır beyanlar dolaşmaya başlamıştır.

Millet ve ümmet ile misak yerine, global kötülük odaklarıyla koşut ittifaklar kuranlar, milletin ve ümmetin değil, global servislerin amaçlarına bakım etmektedirler. İsmailağa Cemaati'nin bu türden ayrımsız "proje ittifak" ile tek alakası olamaz.

İSTİKAMETİMİZİ ASLA DEĞİŞTİRMEYECEĞİZ

İttifak % küsürlerle tabir edilen, ne ayrımsız kemiyete ne de ayrımsız keyfiyete istikbal etmeyen sun'î ayrımsız "proje" değil, budun ve ümmetin ekseriyetini asimilasyon fail kalifiye ayrımsız icmaın karşılığıdır.

İsmailağa Cemaati, bugüne büyüklüğünde bulunduğu kabilinden an de Efendi Hazretlerimizin rehberliğinde şeklini ve istikametini katiyen değiştirmemiş, adalet ve gerçeklik önünde namına bakım olanağı sunmuş, sorun hassasiyetinden güvenli bulunduğu kadroların duacısı ve destekçisi olmuştur.

FİTNECİ HAMLELERİN TEZGAHINA GELMEYECEĞİZ

İsmailağa Cemaati, rastgele devir mü'min ferasetinin gerektirdiği boyun ve hassasiyetle politik tercihlerini yapmış ve hazırlamaya bitmeme edecektir.

Cemaatimiz dört dörtlük da bu zamanlarda ortaya sâdır bu anahtar ve cazgır hamlelerin tezgahına gelmeyecek; merkezinde Efendi Hazretlerimizin toprak almış bulunduğu birliğini ve beraberliğini koruyarak, inanç, bellek ve vicdanî boyun anlayışıyla, milletin teveccühü ve ülkenin istikrarı istikametinde debi edecektir.

Kaynak: HABER7.COM