İstanbul Çekmeköy'de üç gün önce okul servisinden indikten sonra bir daha haber alınmayan Tunç Çapa Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ant Sekban Kurtköy'de bulundu.

Kaybolduğu Reşadiye Köyü'nden yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Kurtköy'de kendisini kaçıranlar tarafından bırakılan Ant Sekban hemen ailesini aradı. Kurtköy jandarma ekipleri, Ant'ın ifadesi doğrultusu 3 adrese yaptıkları baskın yaptı ancak kaçıranların izine rastlanmadı.

İstanbul Çekmeköy Reşadiye Köyü'ndeki evlerinin yakınında cuma günü okul dönüşü kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınmayan lise 10. Sınıf öğrencisi Ant Sekban, ailesi ve yakınları ile jandarma ve AKUT ekipleri tarafından üç gün arandı. Aileyi mutlu eden haber dün saat 23.30 sıralarında geldi.

Kendisine adres sorma bahanesiyle otomobille yaklaşarak Betlike kaçıran 2-3 kişi tarafından Kurtköy'de bırakılan Ant Sekban hemen ailesini arayarak yerini bildirdi.

"Seni dövdüler mi?" diye soran ailesine "hayır" yanıtını veren Ant Sekban, Kurtköy Jandarma ekipleri tarafından alınarak komutanlığa götürüldü. İfadeler doğrultusunda jandarma tarafından üç adrese yapılan baskınlarda Ant Sekban'ı kaçıranların izine rastlanmadı.