Kilo vermek için 10 doğal takviye

Doğal takviyelerle kilo verme sürecinizi destekleyebilirsiniz. 21-04-2017 13:45:31 Zayıflama

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek bir rüya değil. Üstelik ekstra para harcamadan, yeme sisteminizde köklü değişiklikler yapmadan, rutininizi bozmadan, doğal takviyelerle kilo verme sürecinizi destekleyebilirsiniz.

Limon suyu

Limonun vücut üzerinde alkali etkisi vardır. Ayrıca sağlıklı bir kilo vermeye yardımcı C vitamini içerir. Her sabah, sıcak suya eklenen limon suyu eklenerek içilmesi, yağ yakımını hızlandırır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ayrıca güne C vitamini desteğiyle başlamanızı sağlar.

Tarçın

Kilo verme sürecinde tarçın tüketilmesi, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Tarçın antimikrobiyal ve anti-parazitik özellikleriyle, kolesterol ve kan basıncını dengelemeye de yardımcı olur. Bir bardak sıcak su içerisine bal ve tarçın konularak içmesi kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Bal

Balın içerisinde 22 amino asit bulunur. Bu hem kilo alımını hem de yağ yakmayı sağlar. Metabolizmanın hızlanmasında da etkilidir. Burada dikkat edilmesi gereken şey balın organik olması ve şeker içermemesidir. Balın tüketilmesi için en iyi yol, bir veya iki kaşık yenilmesidir. Geceleri yenildiğinde hem huzurlu bir şekilde uyur hem de kilo vermeye devam edersiniz.

Elma sirkesi

Taze elma, içerdiği enzimler, mineraller ve vitaminler sayesinde daha az aç hissetmenizi sağlar. Doğal olarak yapılan bir elma sirkesi, organik asitlerle doludur ve daha az yemek yemenizi sağlar. Yemeklerden 30 dakika önce bir bardak suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi ekleyerek içebilirsiniz.

Hindistancevizi yağı

Hindistancevizi yağı, kilo vermeye ve aşırı yememize engel olan sağlıklı yağ asitleri sağlamaya yardımcı olan doymuş yağ içeriyor. Metabolizmayı arttırıcı etkisi de biliniyor. Pişirme yağınızı hindistancevizi yağıyla değiştirin.

Zerdeçal

Zerdeçal, yan etkileri olmadan ekstra kilo vermenin en etkili yoludur. Bu sağlıklı baharat, birçok antioksidan içerir. Ağrı kesici etkisi vardır ve bağışıklık sisteminin daha iyi çalışmasını sağlar. Kolesterolün düşmesine de yardımcı olur. Et yemeklerinize ekleyebilirsiniz. Hindistancevizi sütü ile karıştırarak tüketebilirsiniz.

Kakao

Organik kakao tozu, iştahınızı bastırmanın etkili doğal yollarından biridir. Tatlı isteğinizi bastırır, şaşırtıcı bir şekilde yağı metabolize eder ve enerji olarak kullanır. Yağ yakmak ve iştahınızı bastırmak için kakao tozunu su ve süte karıştırarak içebilirsiniz.

Keten tohumu

Keten tohumu, bağırsak hareketine yardımcı olan bol miktarda lif içeriyor. İyi bir sindirim sistemi de ekstra kilo vermeye yardım ediyor. Keten tohumunu, yoğurt ve salatalara ekleyerek tüketebilirsiniz.

Sarımsak

Sarımsak, kan şekeri seviyesini dengeler ve etkili kilo kaybına yardımcı olur. Sarımsağı limon suyuyla karıştırarak vücudun ekstra yağ kaybetmesini sağlayabilirsiniz.

YORUM YAZ YORUM GÖNDER Doğrulama kodunu yandaki kutuya giriniz : antiflood.php BENZER BAŞLIKLAR Hazmı kolaylaştıran 10 ipucuHazmı kolaylaştıran 10 ipucu 7 etkili öneri ile yaza muhteşem bir giriş yapın7 etkili öneri ile yaza muhteşem bir giriş yapın Gün içinde yağ yakmanın 10 yoluGün içinde yağ yakmanın 10 yolu