Soğuk havaların kendini iyice hissettirmeye başlamasıyla beraber kışlık ayakkabı alışverişi de hız kazandı. Pek çok seçenek ve fiyatın yer aldığı sektörde yorulmadan uygun fiyata alışveriş yapmak isteyen tüketiciler online satış sitelerine yöneliyor. Peki, bu kadar site arasında hem güvenilir hem uygun fiyatlı hem de geniş ürün seçeneği sunan site hangisi? İşte bu noktada  2012 yılında online hayatına ayakkabı dikeyinde bir girişim olarak başlayan TakaTuka.com iyi bir alternatif olarak yer alıyor. İlk yıllarda Crocs ve Stride Rite markalarının Türkiye’deki tek yetkili online satış kanalı olarak hizmet sunan TakaTuka.com bünyesinde, Camper, Merrell, Keen, Salomon, Harley Davidson, Caterpillar, Skechers, Hush Puppies, Wolverine gibi dünyada ayakkabı modasına yön veren 60’dan fazla ayakkabı markasının binlerce modelini monitörlerinize getiriyor.
 
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile online ayakkabı sektöründe en az şikayet alan firma konumunda bulunan TakaTuka.com, plus ürünlerin yüzde 90’ında aynı gün kargo hizmeti sunarak sektörde bir adım önde yer alıyor. Bunun yanı sıra müşterilerine; ücretsiz kargo, farklı ödeme seçenekleri, ücretsiz 30 gün iade - değişim garantisi de sunuyor.
 
Özellikle ayakkabı modasını yakından takip edenler için dünyada rahatlığı ve sağlamlığı öne çıkan markaları zahmetsizce ekranlarına getiren TakaTuka.com, Amerika’da koşu ayakkabısı olarak üretilen ve daha sonra gündelik yaşamda da sıklıkla kullanılarak dünya çapında büyük bir üne kavuşan Skechers markasının, kadın, erkek ve çocuk modellerini ziyaretçilerine sunuyor. TakaTuka.com,  soğuk kış aylarının yaklaşmasıyla geniş bot ve çizme modelleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle özgür ruhunu tarzına yansıtmak isteyenlerin ilk tercihi arasında yer alan, duruşu, tarzı ve sağlamlığı ile göz dolduran Harley Davidson bot ve çizmelerde geniş ürün yelpazesi sunan TakaTuka.com, bağcıklı bot modasının öncülerinden olan ve sarı renkli botları ile yepyeni bir akım başlatan CAT bot ve çizme modellerini de yeni sezon ve indirimli olmak üzere sizlere sunuyor.
 
Online alışverişlerde güvenliğin yüksek olması gerektiğinin bilicinde olan ve müşteri güvenliğini ön planda tutan TakaTuka.com, güvenli ve kolay alışveriş yapılabilmesi için teknolojik alt yapısını gelişen teknolojiyle birlikte sürekli yenilemeye devam ediyor.
Ortalama sepet tutarı, sektör ortalamalarının oldukça üzerinde seyreden Takatuka.com, müşteri iletişimine ve sürekliliğine oldukça önem veriyor.