Burdur'da Korona virüsten iyileşen iki hasta alkışlarla taburcu oldu.


Kuveyt'ten getirilerek yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Burdur'daki öğrenci yurtlarında gözlem altında tutulan ve yapılan sıhhat kontrolünde testleri fazla meydana çıkan hastalardan ikisi sağlığına kavuşarak taburcu oldu.


Burdur Devlet Hastanesinde beş gün önce tedavilerine başlanan 4 hastalardan 2'si sağlığına kavuştu. Hastalar acil servis çıkışında Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nedim Ongun ve afiyet çalışanları tarafından alkışlanarak memleketlerine gitmek için önce kaldıkları yurda daha sonra Ordu'ya gönderilmek üzere yola çıktılar. Hastane önünde hazırlanmış bekletilen ambulans binen hastalardan Selahattin Tatlı (34) sağlık durumu çalışanlarına teşekkür ederek onlara minnet duyduğunu söyledi.


Devletin kendisini Kuveyt'ten getirerek tedavi ettirdiğini bildiren Tatlı, "Afiyet çalışanları, gece gündüz demeden en hoş şekilde bizimle ilgilendi, bizi sağlığımıza kavuşturup ailemize gönderiyorlar" dedi.


İyileşen Ahmet Araca (40) da sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirerek "Zorlama bir süreçti, doktorlarımızdan, hemşirelerimizden Allah razı olsun, onların desteğiyle atlattık" ifadesini kullandı.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur