haber32
banner77
27 Ağustos 2017 Pazar 15:38
Közlenmiş sebzelerin kabuklarını ayırmanın pratik yolu
haber32

Közlenmiş sebzelerin kabuklarını ayırmanın pratik yolu

Közlenmiş sebzelerin kabuklarını kolayca soyabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. 27-08-2017 13:39:39 İpucu

Közlenmiş sebzelerin tadını eminiz herkes seviyordur. Sebzeyi çok daha lezzetli hale getiren közleme işlemi ise biraz özen istiyor. Özellikle kabukları soyma kısmında çok da başarılı değilseniz size bir önerimiz var. Bu yöntemle sebzelerin kabuklarını hızlıca soyabilir, zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Kabukları soymak artık çok kolay

Közlediğiniz sebzeleri derin bir cam tabağa alıp üzerini streç film ile kapatın. Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra buhar ile yumuşayan kabukların kolayca soyulacağını göreceksiniz. Bu yöntemle hem çok fazla vakit kaybetmeyecek hem de soyma işlemi esnasında sebzelerinizin pişen kısımlarını ziyan etmemiş olacaksınız.

haber32
Anahtar Kelimeler:
MutfakKözlemeKabukSoyma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sponsorlu Bağlantılar haber32 haber32
Isparta zayi kayıp ilanlarınız için 0246 223 67 06 Ehliyet, öğrenci kimliği kayıp ilanı vermek için Isparta Express Gazetesi