Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in bayramın ikinci gününde başladığı Başkentin mahallelerini gezerek çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıp, büyüklerle de bayramlaşması 3. günde de devam etti. Hazırlanan özel otobüsten Gölbaşı TOKİ Konutları, eski Belediye Binası önü ve Mogan Park'ta aileleriyle birlikte binlerce çocuğa oyuncak dağıtıldı.

ALDIKLARI TOP VE OYUNCAKLARLA AYRILDILAR

Bayram geleneği daha sonra Çankaya İlçesi'nde sürdü. Türközü Mahallesi'ndeki Aşıkpaşa Parkı ve Cebeci Mahallesi'ndeki 50. Yıl Parkı'nda çocuklar ile çocukları torunları için oyuncak alan anne, baba, dede ve nineler dağıtım alanından aldıkları top ve oyuncaklarla sevinçle ayrıldılar.

Melih Gökçek çocuklara oyuncak dağıttı

ÇOCUKLARA İKİNCİ BAYRAM SEVİNCİ

Oyuncak dağıtımı akşam saatlerinde Mamak Eski Pazar yerinde devam etti. , Boğaziçi Mahallesi Pazar Yeri, Yeşil Bayır Mahallesi Pazar Yeri ve Kıbrıs Köyü Eski Pazar yeri karşısında kurulan noktalarda toplanan çocuklara hediyelerini dağıtan Büyükşehir Belediye ekipleri, Başkentli çocuklara ikinci bir bayram yaşattı.

Melih Gökçek çocuklara oyuncak dağıttı

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Günün sürprizini ise Mavi Göl'de aileleriyle birlikte piknik yapan çocuklar yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile karşılaşan Başkentliler, sevinç gösterilerinde bulundular, fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.

Mavi Göl'de başta futbol ve basketbol topu olmak üzere barbi bebek, oyuncak araba, badminton seti yapışkanlı oyun diskinden oluşan değişik seçeneklerdeki oyuncaklardan tercih ettiklerini almak için sıraya giren çocuklara armağanlarını Başkan Gökçek verdi. Vatandaşlarla sohbet eden, bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, dağıttığı oyuncaklarla da çocuklara unutamayacakları bir bayram daha yaşattı.

Melih Gökçek çocuklara oyuncak dağıttı

"BAYRAM DEMEK ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK DEMEK"

Sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, "Bayram demek, çocukları sevindirmek demek. Bütün dargınlıklar gitsin, yerine barış gelsin. Allaha hamd olsun biz burada keyifle bayramlar kutluyoruz. Çocuklarımızı sevindiriyoruz. Ama dünyanın dört bir tarafında Müslümanlar eziyet çekiyor. Myanmar'da, Irak'ta, Suriye'de ve Afrika'da Müslüman çocuklar öldürülüyor. İnşallah bu son olur, onlar da bizim gibi bayram sevincini yaşarlar" dedi.

Melih Gökçek çocuklara oyuncak dağıttı

TEKER TEKER BAYRAMLAŞTILAR

Konuşmasının ardından Başkan Gökçek, top ve oyuncak sırasına giren çocuklarla ve büyüklerle hem teker teker bayramlaştı hem de hediyelerini ve şekerlerini kendi elleriyle ikram etti. Çocuklarda çok sevdikleri Başkan Melih Gökçek'i görmenin ve bayram hediyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.