Yaşam alanlarında farklılık yaratmak isteyen çiftlerin yenilik için tercih ettiği ilk yer yatak odası olmuştur. Konforlu, şık ve gösterişli yatak odaları insanların hayallerini süslediği nitelikte olmalıdır.  Yatak odalarında fonksiyonel şıklığa sahip olmak isteyen tüketiciler istekleri doğrultusunda araştırma içerisine girerler. Yatak odası evli çiftlerin özel alanlarıdır. En özel anların paylaşıldığı yatak odalarında istenilen şıklığa sahip olmak için yatak odalarının istenilen hassasiyetleri taşıması gerekir. Yatak odası takımları alacak tüketiciler satın alacakları ürünlerin sağlam, konforlu ve estetik olmasını isterler.  Yatak odasında odanın genişliği, elbise kalabalığı önemlidir.
Yatak odalarının metrekare alanı küçükse büyük yatak alınması hareket alanını kısıtlar. Tercih edilecek yataklarda öncelik yatak odasının genişliğidir. Daha sonra yatak odasının modeli dikkate alınmalıdır. Yatak odasının ölçülendirilmesinden sonra dikkat edilmesi gereken diğer husus mobilyaların fonksiyonel olmasıdır. Fonksiyonel mobilyanın bazalı olması gereksiz kalabalığın ortadan kalkmasını da sağlar. Satın alacağınız mobilya gruplarında kullanılan malzemelerin de doğru malzeme olup olmadığına dikkat edilmelidir. Doğru malzemelerin kullanılması da yatak odası takımlarının kullanım ömrünün de uzun olması demektir. Satın alınacak yatak odasının bazalı olması, şifonyer ve komodinlerin çekmece sayısı önemlidir.

Yatak Odasının İç Hacmi Neden Önemlidir?

Yatak odası takımına ait dolap içi genişliği, dolapta bulunan özel pantolonluk sistemi, dolap kapısının raylı sisteme sahip olması kullanış ve kolaylık açısından faydalıdır. Yatak odası takımında bulunan bütün parçalarındaki çekmecelerde, stop ray sistem olmasına dikkat etmeniz gerekir. Sert kapamayı engelleyen bu sistem sayesinde mobilyalarınızı daha uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Mobilya grupları içerisinde evlenecek çiftlerin satın aldığı mobilya takımlarından birisi de yemek takımıdır. Yemek odası takımı misafirlerinize eşsiz ziyafet sofralarını kurmanızı sağlayacaktır.
Şık tasarım ve kolay kullanış ile hem kendiniz için uygun kullanım hem de misafirlerinizi rahat ettirme konusunda büyük öneme sahiptir. Yemek odası takımları için bir bütçe belirlenmeli, kullanım amacına göre de ihtiyaç durumu belirlenmelidir.  Yemek odası takımlarında üretilen malzemenin dayanıklı olması kullanım ömrünün uzun olmasını sağlar.  Bu bağlamda özellikle gürgen ağacı son derece dayanıklıdır. Yemek odası takımları büyük ya da küçük ebatlara göre değil kullanım türüne göre satın alınmalıdır. En önemli özellik yemek odası takımının fonksiyonel olmasıdır.  Salon alanları geniş olan insanlar yemek odası takımlarındaki masaları geniş büyük seçebilirler. Böylelikle misafirlerini daha iyi ortamlarda misafir edebilirler.

Tv Ünitelerin Nasıl özellikte Olmalıdır?

Yaşam alanlarında son dönemlerde en çok tercih edilen mobilya gruplarından birisi de tv üniteleri olmuştur. Evlerin oturma ve salonlarında tercih edilen tv üniteleri görüntüsü ile evlere şık ve estetik görüntü sağlar.  Tv ünitelerin renkleri yaşam alanlarındaki mobilya perde ve aksesuar ürünleri ile uyumluluk göstermelidir. Böylelikle yaşam alanlarında kombin oluşturulmuş olunur. TV üniteleri alırken mümkün olduğunca raflı bir model seçerek pratik bir kullanım elde edebileceğinizi unutmayınız. Televizyon ile arası iyi bir kullanıcısı iseniz satın alacağınız tv ünitesi kesin olarak tarzınızı yansıtmalıdır. Tv ünitelerinde işlevsellik çok önemlidir. Dekoratif duvar üniteleri çoğu zaman yaşam alanlarının odak noktasını oluşturur, bu nedenle tercih edilecek ürünlerin şık ve estetik olması gerekir. Mobilyalar üzerinde istediğiniz değişikliği ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Bu fırsatı sunan işletmelerin kullandıkları süngerlerin her biri birinci sınıf ürünler olup kolay şekilde aşınmaz ve sorunsuz kullanım sağlar. Mobilyalarınızın kullanımında estetik ve şıklığı ön planda tutan http://www.ciftcioglumobilya.net/ fark oluşturan hizmet sunar. Özel olarak istediğiniz ölçü, kumaş, süngerin yer aldığı Çiftçioğlu markasında en popüler koltuk takımları uygun ödeme avantajları ile satılır.   
 
 
Web: http://www.ciftcioglumobilya.net/
Mail adresimiz: [email protected]
 
Mesai Saatlerimiz
* Hafta içi ve Cumartesi: 09.00 - 20.00
* Pazar günü: 12.00 - 19.00
 
Merkez Şubemiz
Caferağa mah. Moda Cad. No:15 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 94 28
GSM: 0532 223 77 31
Fax: 0216 700 28 08
 
Şube 1
Caferağa mah. Moda Cad. No:17 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 347 75 75
GSM: 0507 925 67 25
Fax: 0216 700 28 08
 
Şube 2
Caferağa mah. Moda Cad. No:47 KADIKÖY/ İSTANBUL
Telefon: 0216 414 0 777
GSM: 0533 699 80 65
Fax: 0216 414 07 78