İstanbul’da yirmiden fazla şubesi ile sürücü kursu işletmeciliğine yeni bir anlayış katan Özdamla Sürücü Kursları şimdi de tüm ülke geneline yayılarak daha fazla kişiye bilinen kaliteli hizmeti taşıma yolunda ilerliyor. Bu özelliği ile daha fazla sürücü adayını farklı ama garantili eğitim hizmetini yararlandırmayı hedefliyor. Özdamla Bayilik Sistemi sayesinde bu alanda hizmet vermek isteyen yatırımcılar kurulu bir sistem ve adını ispatlamış bir kuruluşa sahip olmaktadırlar. Yapılacak Özdamla Bayilik Başvurusu ile başlayan süreç, hedeflenen standartlara ulaşmanın ardından kolaylıkla kurumsallaşmayı sağlayarak her ilde öncü eğitim kurumu olmayı sağlıyor.

Eğitim anlayışında teknolojiyi öne çıkaran Özdamla Sürücü Kursu uzman eğitimci kadrosu ve son model araçları ile adaylarına araç kullanmayı değil trafiği öğretiyor. Böylece sürücü belgesine sahip olan adaylar hiçbir acemilik çekmeden konforlu ve güvenli sürücülüğün keyfini sürüyorlar. Yapılması gereken tek şey ise işletmenin kaliteli hizmetinden yararlanmak. Özdamla Sürücü Kursları Bayilik Sistemi sayesinde yatırımcılar gereksiz ayrıntılara girmeden tamamen kurumsal bir firmaya sahip olmaktadırlar. Ayrıca yeni kurulan bir işletmenin uzun bir süre kendini ispatlaması ve markalaşma süreci göz önüne alındığında bu aşamaları atlayarak direkt müşteri odaklı çalışmaya yoğunlaşmak artı bir değer katacaktır. Özdamla Bayilik taleplerini en uzman gözlerle değerlendirmekte ve yatırımcı için en doğru seçenekler ile çalışma yapmaktadır. Şöyle bir düşünceyi değerlendirelim. Zaten belirli bir isme sahip olan sürücü kursunun ismini kullanacaksınız. Ardından kartvizit tasarımı, duvar renkleri, tabela düzeni, yasal izinler gibi hiçbir konuda planlama yapma gereği duymuyorsunuz. İş kurulma aşamalarında bu türlü ayrıntılar nasıl da külfettir yatırımcılar iyi bilirler.

Özdamla Bayilik Modeli ile işletmeciler tamamen kurumsal veri tabanlarına ve bilişim uygulamalarına sahip olacaklar ve kolay bir kayıt ve takip sisteminden yararlanacaklardır. Ayrıca reklam verme gibi yükümlülükleri ortadan kaldırarak sizi halka duyuran bir işletmeniz olmaktadır. Yapılması gereken tek şey ise Özdamla Sürücü Kursları’nın web sitesinde yer alan “Bayimiz Olun” butonuna tıklamak ve koşulları detaylı olarak inceledikten sonra başvuru işlemini gerçekleştirmek. Yapılacak değerlendirme ile artık sizlerde tamamen kurumsal bir işletmeye sahipsiniz.  
http://ozdamla.com.tr/franchise/