http://www.hayratyardim.org/

Hayrat İnsani Yardım Derneği; Hayrat Vakfı ile irtibatlı olarak 2013 yılında kurulmuş, Bakanlar kurulunun 12.02.2016 tarih ve 2016/8653 sayılı kararı ile kamu yararı statüsü almıştır. İnsani yardım, yardımlaşma ve dayanışma, kültür, eğitim ve sağlık alanlarında yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren Hayrat Yardım milyonlarca kişiye yardım ulaştırmaktadır. İnsanların sadece karınlarını değil kalplerini ve akıllarını doyurmak hedefi ile yola çıkan Hayrat Yardım, Rabbimizin kelamını, iman ve Kur’an hakikatlerini, İslam medeniyetini ve kültürünü dünyaya yaymak için çalışmalar yapmaktadır. 

Hayrat Yardım; eğitim, sağlık, yetim hamiliği, su kuyusu, acil yardım, kurban ve ramazan faaliyetleriyle ayrım gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, İslam’ın bir kardeşlik ve barış dini olduğunu ve Resulü Ekrem Efendimizin sadece Müslümanlar için değil bütün insanlık için gönderilmiş bir kurtarıcı olduğunu çalışmaları ile göstermektedir. 

http://www.hayratyardim.org/

Hayrat Yardım; Suriye’deki ofis ve depolarında çalışan gönüllü ve görevlileri vasıtası ile insani yardım malzemelerini Halep’ten Türkmen Dağına, İdlib’ten Cerablus’a kadar birçok noktada dağıtmakta, faaliyet yaptığı yerdeki insanlarla temas kurmakta, mazlum ve mağdurların yanında olmaktadır. 

Yurtiçindeki yüzlerce koordinatörü ile Türkiye’deki mağdur ve mazlumlara sahip çıkan Hayrat Yardım; özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki faaliyetleri ile milletimizin kalbinde büyük muhabbete vesile olmuştur. 

Hayrat Yardım; dünyanın birçok noktasına Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere birçok kitap göndermekte ve buna ek olarak su kuyusu projeleriyle Afrika’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan, Güney Asya’ya, Filistin’den Bosna’ya yüzbinlerce kişinin temiz suya ulaşmasına vesile olmaktadır.

http://www.hayratyardim.org/

Hayrat Yardım; ümmete emanet edilmiş olan binlerce yetime sahip çıkmaya devam etmektedir. Endonezya, Kamboçya, Suriye(Cerablus/İdlib), Türkiye (Şanlıurfa), Sudan, Malezya, Kenya gibi ülkelerde yetim eğitim merkezleri bulunmaktadır. 

Kurban ve Ramazan organizasyonlarıyla milyonlarca kişiye yardım ulaştıran Hayrat Yardım, bir taraftan da gittiği ülkelerde mazlum ve mağdurlarla kucaklaşmakta ve onların yanında Türkiye’nin olduğu mesajını vermektedir. 

Hayrat Yardım; acil yardım projeleri kapsamında; barınma, giyim, gıda, eşya, temizlik ve yakacak yardımı başlıkları altında savaş ve felaket bölgelerine temel ihtiyaçlarını mazlumlara ulaştırmaktadır.

http://www.hayratyardim.org/