Saral, esnaf ziyareti esnasında muhalefeti eleştirerek, “Büyük Türkiye ’yi, çarkıt fena Türkiye biçimine iletmek için, balon ve yalanlarla suret-i haktan görünüp milleti kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve partililer Esenler ’de esnaf ve dernekleri görüşme etti.

Sıcak bire benzer ortamda gerçekleşen ziyarette, yurttaşlar AK Parti Milletvekili Oktay Saral ’a dip nazarıitibar gösterdi. Ziyarette yaşlıların elini öpen Saral, küçüklere da hususi nazarıitibar gösterdi.

Esnaf ziyareti esnasında matbuat çalışanlarının sorularını yanıt veren AK Parti Milletvekili talibi Oktay Saral, vatandaşın gönlünde ve kalbinde kararını verdiğini söyleyerek “Vatandaşlarımız, bu hümayun yolculukta baştan balaban Türkiye ’yi meydana getirmeye bu yolda yürümeye bitmeme diyor. Çocuğundan yaşlısına her insanın gözündeki ışıltıyı görüyoruz. Halk, devletinden, hükümetinden, iktidarından memnun. Macera aramıyor. Geçmiş ortak yönetim periyodunun o kaotik ortamını aramıyor. 13 almanak istikrarın, bu millete yerinde bire benzer halde bitmeme etmesini istiyor. Kalbimiz, vatandaşın kalbine değiyor“ dedi.

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Oktay Saral muhalefeti de eleştirerek “Sırtında husye küfesi taşımayanlar, milletten ırak zat hayalet dünyalarında ortak vakitler bu devletleri bozma etmiş neleri yıkmışlarsa, şu meydana getirilen diriltme edilen Türkiye ’yi, balaban Türkiye ’yi, çarkıt fena Türkiye biçimine iletmek üzere bu palavralarla, yalanlarla sözüm ona suret-i haktan görünerek milleti kandırmaya çalışıyorlar. Ama beyhude. Milletimiz kararlı. Kendi iktidarını zat bağrından sâdır liderini katiyen nısıf yolda bırakmaz.  7 Haziran ’da balaban dünya Türkiye ’yi bütün alay malay nesir edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM