Çoğumuz için doğum günleri çok özeldir ve ilgi ile planlanmalı en ince ayrıntısına kadar düşünülmelidir. Kimi zaman ebeveynlerimize kimi zaman sevgilimize, eşimize, kimi zaman da arkadaşlarımıza bu özel anı ayrıcalıklı kılmak ve en iyi planı yapmak için düşünürken buluruz kendimizi.

Kendi doğum gününü planlayanlardan olmak ise işin en keyifli ama kararların bir türlü verilemediği bir durumdur. İşte tam bu noktada sizleri en özel, en unutulmayacak ve yaşattıkları ile günlerce konuşulacak bir doğum gününe davet ediyoruz. Her doğum günü özeldir, bizler bunun anlamını biliyor sizlere mavinin üzerinde, alanında eğitimli uzman ekibimiz ile en kaliteli hizmeti veriyoruz.

Teknede doğum günü kutlaması; eğer sürpriz bir doğum günü partisi yapmak istiyorsanız son yılların en trend doğum günü organizasyonlarının başında gelir. 2 kişiden 300 kişiye kadar kapasiteye sahip tekne veya yatlarımızı tercih edebilir, isteğinize göre; yiyecek içeceklerinizi yanınızda getirebilir ya da tamamı profesyonel aşçılarımız tarafından hazırlanan menülerin tadını çıkarabilirsiniz.

Minimum 2 saat üzerinden kiralayabileceğiniz tekne veya yatlarımızı eğlencenin gidişatına göre saat başı olarak uzatabilirsiniz. Bu konuda firmamızın herhangi bir kısıtlaması bulunmamaktadır. Sadece hafta sonları minimum 2 saatlik kiralamalarınız 4 saatlik ücret üzerinden fiyatlandırılır. Organizasyonunuza, talebiniz üzerine canlı müzik (fasıl, keman) dâhil edilebilir ya da siz kendi müzik seçimlerinizi cd veya usb ile yanınızda getirebilirsiniz. Teknelerimizde ve yatlarımızda yüksek kalitede ses sistemi bulunmaktadır.

Her bütçeye uygun seçenekler

Fiyatlarımız kişi sayısı ve ekstra taleplere göre belirleniyor. Her bütçeye uygun seçeneklerimiz bizi en tercih edilir hale getiriyor. Boğazın eşsiz manzarasını bir de bizim hizmetimiz ile tamamlayın, kendinize ve sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatın.

Teknede doğum günü kutlaması için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyonlar toplam tutarın yarısı peşin alınarak yapılır. En keyifli anlar bizim ile başlar.. Rezervasyon için gerekli olan bilgileri WebTeknesi resmi doğum günü organizasyon sayfası olan www.teknededogumgunu.com sitesinin iletişim sayfasında göreceksiniz. O halde ne bekliyorsunuz? Hemen bize ulaşın!