Havalar ısındı ve yelkenler fora! WebTeknesi ile yatta düğün sezonu başlıyor. Her sene ve özellikle yaz sezonu boyunca yüzlerce çiftin nikah sonrası yemek ve eğlence organizasyonlarında mekan temini konusunda profesyonel hizmet veriyor. Düğünleri yemekli, yemeksiz ya da kokteyl menüler eşliğinde, müşteri isteğine göre alkollü ya da alkolsüz olacak şekilde organize edebiliyorlar. Eğlence için teknelerin mevcut ses sisteminden yararlanma imkanı olduğu gibi ekstra paralar ödenerek canlı müzik organizasyonu da yapılabilmektedir.

İstanbul'un en prestijli tekne kiralama şirketi olan WebTeknesi bu yıl da birçok ünlünün düğününe ev sahipliği yapacağa benziyor. Siz de son derece uygun fiyatlar sunan şirketin www.teknededugun.com adresini ziyaret edebilir, size uygun olan aşk teknenizi seçebilirsiniz. Teknelerin kapasiteleri isteğe göre belirleniyor, isterseniz 10 kişiyle isterseniz 300 kişiyle düğün yapabiliyorsunuz. Şirketin sunmuş olduğu olanaklar sadece bununla sınırlı değil. Bunun yanı sıra ister akşam isterseniz gündüz düğünü yapabiliyorsunuz. Gündüz yapacaksanız 18:00'a kadar bitmesi, akşam yapacaksanız da 19:00'dan itibaren başlaması gerekmektedir.

Üzerinde en çok dikkat etmeniz gereken konu düğün gününüz için beğendiğiniz tekne ya da yatın rezervasyonudur. Boğazdaki kısıtlı sayıdaki tekneler ve bu teknelere müşterilerin yoğun ilgisi göz önünde bulundurulduğunda rezervasyon işlemi için çok aceleci davranmanız gerekmektedir. Hatta nikah tarihiniz belli olduğu an organizasyon firmaları ile temas kurmalı ve mümkün olan en kısa sürede tekne rezervasyon işleminizi gerçekleştirmelisiniz.

Teknede düğün fiyatlarına masa ve sandalye giydirmeleri, gemi personeli ve ses sitemi dahil. Fiyatlar ise sabit olmayıp gün, tekne seçimi ve kişi sayısına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Son derece uygun fiyatlarıyla yatta düğün fırsatı sunan WebTeknesi ekibine her kesimden insana hitap ettiği için teşekkür ediyoruz. Hayalinizdeki düğüne kavuşmak artık çok pahalı ve zor değil. Her kesimden müşteriler için ekonomik teknede düğün paketleri bulunan firmayla vakit kaybetmeden temas kurmalısınız.