TSK'dan yapılan açıklamada 13 askerin şehit düştüğü, 48 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Bundan bir yıl önce, terör örgütü PKK 'savaşı şehirlere taşıyoruz' diye bir gerekçe uydurdu ve hendek kazmaya başladı, şehirlerde terör üretti.

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin başta olmak üzere birçok doğu ve güneydoğu ilinde hendekler kazıldı, evlere el yapımı patlayıcılar yerleştirildi.

HENDEKLERİ PKK'YA MEZAR EDEN KAHRAMANLAR

TSK'nın ve Emniyet'in gözbebeği askerler kısa sürede refleks gösterdi, PKK'yı kazdığı o hendeklere gömdü. El yapımı patlayıcılar tek tek evlere girerek imha edildi, teröristler görüldüğü yerde etkisiz hale getirildi.

Terörle mücadele kahramanları, kalleşçe saldırıya uğradı

ÇARŞI İZNİNE ÇIKARKEN SALDIRIYA UĞRADILAR

Terörle mücadelede bugüne kadar adı en sık duyulan askeri birliklerden biri de Kayseri'deki 1. Komando Tugayı oldu. Tıpkı JÖH ve PÖH'ün olduğu gibi, seçkin birliklerden oluşan komandolar terör örgütüne hem dağda hem şehirdeki hendeklerde darbe üstüne darbe indirirken, bugün çarşı iznine sivil bir şekilde çıkarken otobüsün içinde kalleşçe bir saldırıya uğradı.

DAĞLARDA KARŞILARINA ÇIKAMIYORLAR, SİNSİCE SALDIRIYORLAR

Dağlarda komandoların karşısına çıkamayan terör örgütü mensupları sinsice bombalı araçla sivil olarak izne çıkan askerlere yaklaştı ve kendini patlattı.