Almanya ’nın başkenti Berlin korkunç bir cinayetle sarsıldı. Bir süredir kayıp olan Maria P. ’nin 19 yaşındaki Türk sevgilisi ve bir arkadaşı tarafından ormanda bıçaklandıktan sonra canlı canlı yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Tamamen yanmış halde bulunan 19 yaşındaki Maria P. ’nin kimliği yarısı kalan ayakkabısından tespit edildi.

7 aylık hamile olduğu ve çevresine sık sık anne olacağı için çok mutlu olduğunu söylediği belirtilen Maria P. ile ismi açıklanmayan Türk Bahis Siteleri sevgilisi arasında, bebeği aldırmayı kabul etmediği için sık sık şiddetli kavgalar çıktığı belirlendi.

Genç kızın son olarak sevgilisinin çağrısı üzerine ormanlık alanda buluşmaya gittiği ve cinayetin bu sırada işlendiğinin düşünüldüğü kaydedildi.

Alman basını olayı haberlerine şöyle aktardı: “Türk genci, Maria P. ’yi hamilelik olayını görüşmek istediğini söyleyerek ormanlık bölgeye çağırdı. Burada yine çıkan bir tartışmanın ardından Türk genci genç kızı iki kez karnından bıçakladı. Genç kız çaresiz bir şekilde yardım isterken, diğer arkadaşı ile birlikte üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Yapılan otopside genç kızın, yakıldığı sırada hâlâ canlı olduğu ortaya çıktı."