Türk Telekom yıl sonuna kadar daha fazla kazanıyor. Türk Telekom tarafından sizlere özel Akşam 7’den Sabah 7’ye kampanyası dahilinde, yurt içi GSM (cep telefonu) hatlarını aramak da ücretsiz.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerin hayatına değer katan kampanyalar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, “7’den 7’ye Bedava Kampanyası”nı, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine 1 Ocak 2012 saat 07.00’ye kadar uzattı. Kampanya, Türk Telekom müşterilerine yıl sonuna kadar akşam 7 sabah 7 arasında, şehir iç ve şehirler arası ücretsiz konuşma fırsatı sunmaya devam edecek.
Tüm bireysel müşterilerin yararlanabildikleri 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’yla ev telefonlarından akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramalar için herhangi bir ücret ödenmiyor. Tüm ev ve iş telefonları bedavaya aranabiliyor.

Bu kampanya sadece siz özel müşterilerimiz için geçerlidir. Kampanyamız dahilinde hafta içi ve hafta sonu, ev telefonunuzdan akşam 19.00’dan sabah 7.00’a kadar yurt içi GSM numaralarını ücretsiz arayabilirsiniz. Kampanyamızdan faydalanmak için başvuru yapmanız, sözleşme yapmanız, taahhüt imzalamanız gerekmez, ayrıca ilave ücret alınmaz.

Bu kampanya 1 Ocak 2012 itibariyle sona ermektedir.

Bedava dakikalarınızı güle güle kullanmanızı dileriz.