Düne büyüklüğünde al takke ver börkenek ile aralarından su sızmayan Cumhuriyet'le Oda tv'nin mücadelesi binnetice başladı.

Oda tv'de çeşit oynatan Ulusalcı Kemalist Nihat Genç, Cumhuriyet gazetesine biberli püskürdü.

Genç, 'Cumhuriyet Gazetesi Ermeni Taşnak Partisi ve PKK tezlerini ve ehil koruyuculuğunu manşetlerine taşıyarak hem CHP'deki hem Cumhuriyet'teki 'yenileşmenin' varacağı sonuncu noktaya geldiler' ifadelerini kullandı.

'BATICILARIN KÜSTAH AŞAĞILAYICI DİLİYLE...'

'Toprak ve ödence isteğiyle defo dileyiş Ermeni Taşnak Partisi'nin acun dursa değişmeyecek ideolojisidir. Bugün bu ideoloji Cumhuriyet'in manşetlerini ele geçirmiştir' diyen Genç, 'Bir ülkeyi tarihinden köklü kopartmak burunlamak bir ülkeye diz göçürmek ve ölümsek kabahatli zar buyurmak üzere Apo'nun emriyle asıl komisyonu kurulmalı tezini işlediler, Apo'nun bu teklifi güneş nedeni ile Cumhuriyet Manşeti'nde izin ve tarz bulmuştur. Yetmedi Apo'nun demokratik Türkiye tezleri güneş nedeni ile Cumhuriyet'in nakil etmiş olduğu yazarlarıyla yayına başlamıştır. Yetmedi, Sezgin Tanrıkulu röportajıyla manşete çekilip Yeni CHP ve Yeni Cumhuriyet'in aha bu hakikatleri araştırı komisyonu ve demokratik Türkiye tezleri, Cumhuriyet Gazetesi'nden meydan yapılmaya satılmaya başlanmıştır. Ve gene batıcıların küstahça tezyifkâr karacı diliyle: Cumhuriyet Gazetesi'nin yıpranmamış yönetmeni Can Dündar, güneş nedeni ile Taşnak Partisi ve PKK'nın tezleri ve ehil koruyuculuğuna açmış olduğu gazetesini eleştirenlere, azınlıkta artmış 'ırkçılar' haricinde itiraz gelmediğini söylüyor' dedi.

Ulusalcı Kemalist Genç, anif eleştirilerini şu şekilde sürdürdü:

'PKK'ya İrlanda Halk Ordusu benzetmesi gerçekleştirmek acun zamanı ve coğrafyaları ortamında terörizme meydana getirilen en şişman övgüdür, bu övgüler güneş nedeni ile Cumhuriyet Gazetesi'nde manşetlerdedir. Sömürgeci abd mevla mücadelesi dinmiyor batıcılar batının dayatmaları karşısında mağrip çıkarlarıyla demincek Cumhuriyet Gazetesi komuta odasında ortaklık içindedir. An nedeni ile Cumhuriyet Gazetesi modernleşmecilerle Batıcılar'ın siyasal kavgasına oyunluk olmaktadır.

BATICILAR TARAFINDAN...

Taşnak ve PKK tezleri ve ehil koruyuculuğunun sonuç bir haftada Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetlerine taşınmasıyla gördük ki batıcılar bu defa modernleşmenin ve aydınlanmanın kalesi Cumhuriyet'te iktidarı çoktan ele geçirmiş. Modernleşmecilerle Batıcıların kavgasında Cumhuriyet'in ele geçirilmesi tarihe düşülecek bir andır ve simgesel de olsa bu 'kale'nin batıcılar marifetiyle feth edilmesidir.

BU SEFER GENEL YAYIN YÖNTEMENİ'NİN AĞZINDA

Modernleşmeciler (aydınlanmacılar) umumi neşriyat yönetmenlerinin ifadesiyle gene rasist ve faşist bir ekalliyet olarak, bu defa Cumhuriyet Gazetesi'nden küstahça ağır alaylı ifadelere verilen kalıyorlar. Efendinin bu küstahça tezyifkâr kırbaçlayan 'ırkçı azınlık' cümlelerine hepimiz begayet alışmıştık amma demincek 'ırkçı' suçlaması bu defa Cumhuriyet Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni'nin ağzında.

GELECEKLERİ VARSA...

Cemaat koruyuculuğu Taşnak ve PKK tezleri an nedeni ile Cumhuriyet Manşeti'nde. Artık 'vatan' özlemi duymaya başlayabilirsiniz. CHP'si Cumhuriyet'i Taşnak'ı PKK'sı Cemaat'i yola balkon geliyorlar. Bizim de elimiz armut toplamıyor! Gelecekleri var ise görecekleri de var!'
KAYNAK:YENİAKİT.COM.TR

Kaynak: sabah.com