Yeni Web Tabanlı Online Oyun Agario Private Server
 
            Tüm dünya üzerinde herkesin son derece rahat bir şekilde oynayabildiği bu keyifli agario oyunu, hiç durmadan sürekli olarak büyümeye de devam etmektedir. Bilindiği üzere son zamanlardan en popüler olan durum hiç şüphesiz birbirinden farklı ve bununla birlikte aynı zamanda son derece keyifli olan online oyunlardır.
 
            Hatta bunun için de birçok kişi ya da kişiler gecesini gündüzüne katıp sabahlara kadar oynamaktadır. Fakat bu noktada bu son derece keyifli agar.io oyun ise bir yandan online olarak oynama imkânı sunarken, aynı zamanda bir diğer yandan ise özellikle de her hangi bir şekilde zorlanmadan çok basit bir şekilde oynama imkânı verdiği için de ayrıca daha da keyifli hale gelmektedir. Zaten bu notada oyunu oynamanın son derece basit olduğunu söylemekte gerek. Bu son derece kaliteli ve keyifli oyunun temeli küçük bir yuvarlak ile bir boşlukta başlanmasıdır. Bu küçük yuvarlak istenilen her hangi bir noktaya son derece kolay ve hızlı bir şekilde hareket ettirilebilmektedir.
 
 Agario Private Server 2016
 
            Bu noktada elbette diğer bir nokta ise oyunun nasıl ilerleyeceğidir. Oyun genel olarak yerde birbirinden farklı bir renkten tasarım olarak yapılmış olan son derece küçük noktacıklar yenerek devam etmektedir. agario private server oyunu oynayan kişi ya da kişiler kendi yuvarlaklarını klavye ve Mouse yardımı ile sürekli olarak kendi çevresinde istediği her hangi bir yere özgür bir şekilde hareket ettirerek yerde hiçbir şekilde bitmeyen noktacıkları yiyebilmektedir. Bu kaliteli agario oyun içerisinde bir yandan bu yapılırken, bir diğer yandan da son derece hızlı bir şekil diğer büyük yuvarlaklara sahip olan rakiplerden sürekli olarak kaçmak gerekmektedir.
 
            Aksi takdirde onca uğraş sonucunca son derece fazla bir şekilde büyülen yuvarlak bir çırpıda rakip tarafından son derece kolay bir şekilde yenebilir. Bunun olmaması için de oyun içinde birçok farklı noktadan gelen birbirinden büyük rakiplerin yuvarlaklarına yem olamamak adına son derece büyük bir dikkat ve çeviklik yapmak gerekmektedir. Bununla birlikte boyun içerisinde görsel olarak da büyük bir kalite getirilmiş durumda.
 
Agar.io Play ve Agario Pvp Server
 
            Her oyuncunun rengi birbirinden farklı bir şekilde tasarım yapıldığı için bir yandan hiç kimsenin kafası karışmazken aynı zamanda da hoş bir görsel yakalanmış durumda. Bunun yanı sıra ayrıca yine bu son derece kaliteli oyun içerisinde agario oyunu ile aynı zamanda yerdeki bir yandan o küçük noktacıklar bir diğer yandan da rakiplerin o yuvarlakları yenerek sürekli olarak bir büyüme yaşanmaktadır. Ancak bu noktada büyüme sürekli olarak etmekte fakat buna orantılı olarak da büyüdükçe hız da bununla birlikte aynı şekilde doğal olarak azalmaktadır.
 
            Agario play  ve agario private oyununda Yani büyükçe hem büyüme hızı hem de hareket etme hızı azalmaktadır. Bu da elbette oyunu daha yavaş bir şekilde idame ettirme dönemine girilmiş olduğunu gösterir. Fakat bu kaliteli oyun içerisinde büyüdükçe her ne kadar daha yavaş bir şekilde büyüse de yuvarlak ve her ne kadar kaçmak ya da manevra yeteneği çok daha aşağı çekilmiş olsa da, yine de artık son derece büyük bir boyuta gelindiği için de öyle herkesin yemesi de mümkün olmayacaktır. Bundan sonra ise oyun daha da keyifli bir hale gelmektedir. Ne de olsa artık devasa bir boyuta gelindiğinden dolayı da rakipler ile dövüş çok daha zevkli bir halka alacaktır. Bunun nedeni ise agar.io içerisinde bir de boşluk tuşu kullanılarak ateş etme fonksiyonu vardır ve bu sayede de bir yandan kaçmaya çalışırken bir diğer yandan da her hangi bir rakip vurulabilir.
 Siteye http://agariohit.com adresinden ulaşabilirsiniz.