Beyoğlu ’nda yılbaşı gecesi kendisiyle zorla birlikte olmak isteyen 58 yaşındaki Eyüp Altıparmak ’ı boğarak öldüren Nermin U.(43) adliyeye sevk edildi. Cinayetten sonra polis tarafından aranırken teslim olan Nermin U. Emniyet müdürlüğü çıkışında “Hakettiğini buldu” diye bağırdı.

Beyoğlu, Örnektepe mahallesi, Pazaraltı sokak üzerinde 1 Ocak 2014 tarihinde Eyüp Altıparmak ’tan haber alamayan arkadaşları saat 19.30 sıralarında eve gittiklerinde onun öldürülmüş olduğunu gördü. Polise haber verilmesinin ardından harekete geçen ekipler emekli olan ve tek başına yaşayan Eyüp Altıparmak ’ın boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

Yılbaşı gecesi Beyoğlu'nda zorla ilişkiye girme cinayeti İZLE

Eyüp Altıparmak ’ın yılbaşı gecesi Nermin U. ve iki erkek arkadaşıyla kutlama yaptığı ve gece yarısı saat 02.30 ’da iki erkeğin evden Marsbahis ayrıldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine polis olay günü Eyüp Altıparmak ’la evde kalan arkadaşı Nermin U. ’yu aramaya başladı. Polis ortada kaybolduğu anlaşılan şüpheliyi yakalamak için operasyon yaparken Nermin U. karakola teslim olarak cinayeti itiraf etti.


Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Nermin U. yaklaşık 1,5 yıldır arkadaş oldukları Eyüp Altıparmak ’la olay gecesi yılbaşı kutlaması yaptıklarını, evde yalnız kaldıktan sonra kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında kavga çıktığını anlatan Nermin U. “İkimizde çok alkollüydük. Onu boğduğumu tam olarak hatırlamıyorum.” dedi.

Polis Nermin U ’nun fuhuş dahil 20 kez polise geliş kaydının olduğunu belirtirken, işlemleri tamamlanan şüpheli Nermin U. adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülen şüpheli Nermin U. “Hakettiğini buldu” diye bağırdı.