Ey Şehr-ül Emin adayları sözüm size;

Isparta halkı siyaseti iyi bilir, kimin geleceğini, kimin de artık gitmesi gerektiğini iyi bilir.Bunu geçmiş dönemlerde göstermiştir. Isparta halkı yıkılmaz denilen kaleleri bile yıkmış siyasi güce sahip bir halktır.

                Sayın Balaman, Sayın Günaydın ve Sayın Aybatılı,  siz siz olun sakın ola oy toplama uğruna, gerçekçi olmayan vaadlerde bulunmayın. Halk vaadin gerçeği ile, gerçek dışı olanını ayırt etmesini bilir.

Sizlerin etrafını kaplamış olan atmosferin etkisinde kalıp, sakın olaki bol keseden atmayın. Bulunduğunuz atmosferin dışına çıkın oradan bakın. Çünkü inanın ki dışarıdan bazı şeyler çok net görünüyor.  Halk eğriyi doğruyu iyi görüyor. Siz istediğiniz kadar eski Belediye Başkanı şunu yaptı, yenisi  bunu yaptı yada yapmadı deyin, görünen köy kılavuz istemez. Yapılanlarla yapılmayanları, kimlerin neler yapıp, neleri yapamadığını  halk apaçık görüyor.

Sizler projelerinizi ortaya koyun, gerçekçi yaklaşımlarla bunları nasıl gerçekleştireceğinizin kaynaklarını açıklayın, inanın ki bizler bunların yapılıp yapılamayacağını, ayırt etmesini gayet iyi biliriz.

Bazı şeyler vardır, gözünüzün içine bakar ama göremezsiniz. Çünkü etrafınızda ki atmosfer görmenizi engeller.  Ne pahasına olursa olsun kazanmalıyım hırsına kapılırsanız, gerçeklerden bir o kadar uzaklaşırsınız.

Halk ne istiyor biliyormusunuz?

Halk kavga gürültü istemiyor.

Halk uzlaşı istiyor.

Halk huzur istiyor.

Halk karnının doymasını istiyor.

Halk emin kişilerce yönetilmek istiyor.

Halk müreffeh bir Isparta istiyor.

 Sağlıcakla kalın...