Göreve geldikleri günden bu yana tüm özel günlerde etkinlik düzenleyerek birlik ve beraberliği tesis etmeyi başaran Kadın Kolları yardıma koşması ile de gönülleri fethetmeyi başardı.

 Yalvaç AK Parti Kadın Kolları birbirine kenetlenerek başarılı bir çalışma yürüterek göz dolduruyor. Birlikten kuvvet doğar ilkesinden yola çıkarak aşılması zor bir çok engeli aştıklarını ve bunun da kendilerine başarıyı getirdiğini dile getiren AK Kadınlar, geçtiğimiz Cuma akşamı yaptıkları kusursuz organizasyonla bunu ispat ettiklerini ifade ettiler.

 Göreve geldikleri 30 Eylül 2011 tarihinden bu yana sayısız etkinlik düzenleyen ve bunun yanında köy, kasaba demeden herkesin yardımına koştuklarını ifade eden Yalvaç AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Hanım Ekici başarılarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini dile getirerek şöyle konuştu:
 “AK Parti Yalvaç Kadın Kolları olarak çok iyi bir takım çalışması oluşturduk. Yönetimde yer alan arkadaşlarımızın tamamı bir planlama yaptığımızda bu iş içerisinde yer almaktan bugüne kadar hiç kaçmadı. Göreve geldiğimizin ertesi günü engelli dostlarımızın gününü kutladık.

4 Ekim’de Yaşlılar Haftası vardı ve biz bu günde gerçekten çok anlamlı bir faaliyet düzenleyerek eli öpülesi yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek kimsesi olmayanların evlerini temizleyerek pırıl pırıl hale getirdik. Kışa hazırlık sobalarını kurduk. Bunu hanım kardeşlerimizle yaptık, yalnızlıktan bunalmış büyüklerimizle hoş sohbetler ederek onları bir an olsun tebessüm ettirdik. Bu ve buna benzer önemli günlerde elimizden geldiğince etkinlikler düzenleyerek halkımıza ‘Yalnız değilsiniz’ mesajını verdik.

 Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilkeleri doğrultusunda sık sık ev ziyaretlerinde bulunarak halkımızın istek ve önerilerine önem verdik. Halka bu denli yakın olmamız sayesinde ne zaman hangi kapıyı çalmışsak bizlere hem hanelerini hem gönüllerini açtılar.”

 YARDIM MELEĞİ GİBİ ÇALIŞTILAR
 AK Parti Kadın Kolları yardımsever insanlarla yardıma muhtaç insanlar arasında sağlıklı bir köprü oluşturmayı başarmış. Yardımsever insanların verdiği kıyafetlerle parti binasında bir giyim mağazası açan Kadın Kolları buradan sayısız insana yardım sağlamayı başarmış.

 EN ETKİN KADIN KOLLARI
 AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Yalvaç Kadın Kolları’nın bu başarılı çalışmasını yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına katılan Gülsüm Tunçbilek, Yalvaç’ın çalışmaları ile göz doldurduğunu belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 AK Parti Yalvaç Kadın Kolları Başkanı Şerife Hanım Ekici, çalışmaların aynı tempoda devam edeceğini ifade ederek ‘Hedefimiz belli ve bu hedef doğrultusunda hiç yılmadan, usanmadan, umutsuzluğa kapılmadan ilerlemeye devam edeceğiz. Sloganımız ‘Durmak Yok, Yola Devam’ şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.