AK Parti adayı Doçent Doktor Suat Kolukırık, Yalvaç'ta esnaf ziyaretinde bulundu. Kolukırık, Tırtar'ın evladı Körküler'in damadı Yalvaç'ın adayıyım sözleri ile kendini tanıttı
AK Parti Isparta 3. Sıra milletvekili adayı Doçent Doktor Suat Kolukırık, Yalvaç ilçesine gelerek esnafları ziyaret etti.

Parti yöneticileri ile birlikte çarşıya çıkan Suat Kolukırık ilk olarak Çınaraltı'nda bulunan seçim bürosunu ziyaret etti. Çınaraltı'nda oturan vatandaşlarla tek tek el sıkışan Kolukırık, ''Başbakanımızın emanetini burada gerçekleştiriyorum, sıkmadığımız el girmediğimiz gönül kalmayacak. AK Parti milletin partisidir bizde halkımızın hizmetkarıyız'' dedi.

Halka kendisini tanıtırken ''Tırtar'ın evladı Körküler'in damadı Yalvaç'ın adayıyım'' tekerlemesini söyleyen Kolukırık'a vatandaşlar yakın ilgi gösterdi. Vatandaşlardan dua isteyen milletvekili adayı Kolukırık, Çınaraltı'nda bulunan MHP seçim bürosuna da girerek orada bulunanlarla selamlaştı. Burada, ''Hangi partiden olursa olsun hepimiz bu ülkenin insanıyız ve tek amacımız 2023'ün güçlü Türkiye'sini kurmaktır'' diyen Suat Kolukırık MHP'lilere de seçimde başarı dileğinde bulundu.

Erkek berberinde sakal tıraşı olan bir seçmen Suat Kolukırık'a ''Bizi sahipsiz bırakmayın bizim adayımız yok'' demesi üzerine Kolukırık, ''Biz tüm Isparta'nın milletvekili adayıyız. Ne Isparta ne de Yalvaç sahipsiz kalmayacak. Sizlere yabancı birisi değilim her zaman yanınızda olacağımızı bilin'' diye cevapladı.
 

Başbakan Erdoğan'ın 'Ben Isparta'yı ve Ispartalı'ları severim' sözünü hatırlatan milletvekili adayı Kolukırık, ''Ben dört milletvekili adayı adına sizlerden AK Parti adına icazet almaya geldim. İstikrardan yana iktidardan yana tavrınızı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun'' diye konuştu.

Çınaraltı'ndan sonra eski ve yeni sanayi sitelerinde yer alan esnafları da ziyaret eden Suat Kolukırık akşam saatlerinde Yalvaç'tan ayrıldı.