AK Parti Adayları Yalvaç ilçesini ziyaret etti.

Ak Parti 3. Sıra adayı Doç.Dr. Suat Kolukırık ve Dr. Pınar Taner Topsakal, Yalvaç ziyaretine Yalvaç Meslek Yüksekokulu’ndan başladılar.  Yalvaç MYO Müdürü Öğr.Gör. Bülent Özgül ve öğretim elemanlarıyla tanışan adaylar, kendilerini ve hedeflerini anlatma imkanı buldular.

SDÜ Sosyoloji bölümünde doçent olarak görev yaparken milletvekili adaylığı için bu görevden ayrılan Doç.Dr. Suat Kolukırık, Yalvaç’ın bir üniversite kenti olması için gerekli altyapıyı taşıdığını belirtti.

Kolukırık, “İnşallah göreve geldiğimizde Isparta’nın bir eko-bilgi kenti, üniversite kenti olması hedefi için elimizden geleni yapacağız. Bunun içerisinde Yalvaç’a bir butik üniversitenin en kısa sürede kurulmasını sağlamak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Yalvaç MYO, Isparta’nın ve üniversitemizin önemli birimlerinden biri. Destek vermek için hazırız” dedi.

Senirkent Devlet Hastanesi Başhekimi’yken adaylık için ayrılan Ak Parti 4. Sıra adayı Doktor Pınar Taner Topsakal da, Yalvaç’a ve Yalvaç MYO’ya gelmiş olmaktan büyük sevinç duyduğunu, görev aldığı takdirde daha önce görev yaptığı Senirkent, Ş.Karaağaç ve Eğirdir dolayısıyla bu tür yörelere alışkın olduğunu belirterek, “Ben meclise halkımızın, kadınlarımızın bir temsilcisi, kardeşi olarak girdiğimde, inşallah bunun gereğini yapmak için elimden geleni yapacağım. Partime ve Sayın Başbakanımıza bana duyduğu güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yalvaç’ın adaysız kaldığı yorumları tamamen yanlış. Hepimiz Yalvaç’ın adayı olarak çalışmaya hazırız.” dedi.

AK Parti adayları Kolukırık ve Topsakal çeşitli ziyaretler için Yalvaç MYO’dan ayrıldılar.