Işık ihlali sonucu gerçekleşen kazada 2 otomobil çarpıştı. Araçlar hurdaya dönerken 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 26 yaşındaki Hüseyin Öncü hastanede yaşamını yitirdi

Kaza yerinde can pazarı yaşandı

                Yalvaç ilçesinde çevreyolunda ışıklı kavşakta kural ihlali yapan araçlar kaza yaptı. Anıt kavşağında meydana gelen kazada her 2 aracın sürücüsü ile araçta bulunan 2 kişi yaralanırken araçlar hurdaya döndü. Yaralılardan Hüseyin Öncü kaldırıldığı Tıp Fakültesi’nde yaşamını yitirdi.

                Saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada Turgut Öncü (29) idaresindeki 32 AZ 010 plakalı otomobil Senirkent istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halinde iken Isparta istikametinden Yalvaç ilçe merkezi istikametine giden Hasan Turgay Tındır’ın (27) yönetimindeki 32 HV 406 plakalı otomobil süratli bir şekilde kavşağa girdiği sırada araca yan tarafından çarptı.



                Çarpmanın etkisi ile 32 AZ 010 plakalı otomobil orta refüje kadar sürüklenirken diğer araç ters istikamet döndü. Otomobil sürücüsü Turgut Öncü ile aynı araçta bulunan Hüseyin Öncü (26) ve Onur Gökmen (24) yaralandı. Diğer araç sürücüsü Hasan Turgay Tındır (27) ve diğer yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla ilk olarak Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta’da bulunan hastanelere sevk edildiler. SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Hüseyin Öncü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

                Kazayı haber alan kazazede yakınları da hastane önüne koşarak yaralılar hakkında bilgi almak için izdiham yarattı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı haber verildi.