ÖNCEKİ GÜN FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ANNE VE OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

Afyonkarahisar karayolunda dün kamyonla tarlaya uçarak yaşamını yitiren 31 yaşındaki Ömer Irak ile annesi 50 yaşındaki Yüksel Irak, memleketleri Isparta'nın Yalvaçİlçesi'nde yan yana toprağa verildi.

Kaza, dün öğle saatlerinde, Kütahya- Afyonkarahisarkarayolu üzerinde meydana geldi. Kütahya'dan Afyonkarahisar yönüne giden Ömer Irakyönetimindeki 32 YB 116 plakalı kamyon, kontrolden çıktı. Savrulan kamyon tarlaya uçarak taklalar attı. Yan duran kamyonun sürücüsü Ömer Irak ile annesi Yüksel Irak olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Sürücünün eşi 29 yaşındaki Neslihan Irak ile çocukları 2 yaşındaki Ahmet ve 2 aylık Yusuf ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve 2 çocuğunu, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kamyon devrildi: Sürücü ve annesi öldü, eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

Kamyon devrildi: Sürücü ve annesi öldü, eşi ve 2 çocuğu yaralandı

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Kazada ölen anne- oğlun cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak memleketleri Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne getirildi. İlçe merkezindeki Devlethan Camii'nde öğle vakti anne ve oğlu için cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailenin yakınları ve bölge halkı katıldı. İlçe Müftüsü Abdülkadir Çakıl tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ömer Irak ile Yüksel Irak, Müderris Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

YALVAÇ'A GELİRKEN KAZA OLDU

30 yıl önce Yalvaç'tan Ankara'ya göç eden ailenin o günden bu yana Yalvaç ile irtibatını koparmadığını belirten yakınları, Ömer Irak'ın Ankara'da kendisine ait kamyonla nakliyecilik yaptığını aktarırken, dün eşi, çocukları ve annesini alarak Yalvaç'a geldiği sırada kazanın olduğunu anlattı.

Nurettin Arkan Yalvaç