Yalvaç Belediye Meclisi, katlı otopark ve hamam olarak inşa edilen ancak 3 yıldır atıl kalan bina için 6 kişilik komisyon kurdu.
Yalvaç Belediyesi tarafından Yalçın Bulgurcu döneminde 8 milyon liraya yapılan katlı otopark ve hamam olarak düşünülen binanın durumu Meclis gündeminde ele alındı. Belediye Başkanı Tekin Bayram, toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana atıl vaziyette duran bu binaya ne yapılması gerektiğini düşündüğünü ancak bugüne kadar ne kendisinin ne de uzmanların bir görüş belirtemediğini dile getirdi. Binanın ne şekilde değerlendirilmesi gerektiğine bir karar verilmesi ve bir an evvel harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayan Bayram, şöyle devam etti:
''Her gelen bu binanın ne olduğunu soruyor. Defalarca inceledim, Antalya Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın ile inceledik. Hatta Osman bey 2010 yılı Kasım ayında Antalya'da düzenlenen Şehircilik Mimarisi sempozyumunda sunduğu bildiride bu binayı ele aldı. Bildirisinde bakın ne diyor, (Bu bina için yapılacak en güzel şey yıkmaktır ancak milli servetin yok olması göz önüne alındığı zaman bunun doğru olmadığı da bir gerçektir). Yani kısacası herkes şaşkın orası ne olacak ben de merak ediyorum.''
AK Partili Meclis üyesi Ender Erhan Erol da, espri yaparak ''Başkanım siz sayın Başbakanımızı çağırın o ucube desin, biz de yıkalım'' dedi.
Meclis, bu konuda inceleme yapıp binanın ne olarak değerlendirilmesine karar vermek üzere 6 kişiden bir komisyon kurdu. Komisyona MHP'den Osman Köse, AK Parti'den Ender Erhan Erol, Demokrat Partiden Gencer Kondal, Hayri Yüncü ve Mevlüt Aşık ile CHP'den Ali Arı seçildi. Komisyon bir aylık süre zarfında incelemesini yapıp kararını Temmuz ayı toplantısında meclise sunacak.