Başkan’ın babası Ankara’ya kaldırıldı

Kalp damarlarından dördü tıkalı olan ve Çarşamba günü belediyeye çıktığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan Hidayet Tütüncü Güven Hastanesi’nde ameliyata alınacak

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’nün babası Hidayet Tütüncü kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede kalp damarlarının dördünün tıkalı olduğunun tespit edilmesi üzerine ameliyat için Ankara’ya sevk edildi.

                Edinilen bilgilere göre Başkan Halil Hilmi Tütüncü’nün babasının sağlık durumunun kritik olması nedeni ile hastaneden alarak ambulansla Ankara Güven Hastanesi’ne kaldırdığı burada ameliyata alınarak tıkalı olan 4 damarın açılmasına çalışılacağı öğrenildi.

                DURUTÜRK YAKINDAN İLGİLENİYOR

                Hidayet Tütüncü’nün rahatsızlandığını öğrenir öğrenmez Başkan Tütüncü’yü arayan eski milletvekili Ertekin Durutürk’ün Ankara’da girişimlerde bulunduğu ve hastaneyi ayarladığı bunun üzerine Hidayet Tütüncü’nün Ankara’ya götürüldüğü ifade edildi.



                4 DAMAR DEĞİŞTİRİLDİ

                Cumartesi günü görüştüğümüz Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü babasının ameliyata alınarak tıkalı olduğu belirlenen 4 damarının da değiştirildiğini ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

                Tütüncü ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Hidayet Tütüncü’ye de acil şifalar diliyoruz.

Nurettin ARKAN - Yalvaç