Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik ile yönetimi Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ile yönetimini ziyaret etti.
     Diri, ziyarette yaptığı açıklamada, Ticaret Borsası'nın tarım ekonomisinin güçlendirilmesi adına önemli çalışmalar yaptığını belirtti. Dirik, Kanal 32 televizyon ile işbirliğinde hazırlanan ''Tarım Aktüel ve Tarım Haberleri'' adlı programların bölge tarımı için önemli olduğuna işaret etti. Yalvaç'ın ekonomisinin de tarıma ve tarımsal sanayiye dayalı olduğunu anlatan Dirik, bu doğrultuda Isparta Ticaret Borsası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini bildirdi.
     Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar da, Isparta'nın ekonomisini tarım ve hayvancılık sektörünün oluşturduğunu belirterek, bu yöndeki çalışmalara ağırlık verdiklerini kaydetti. Tarım ekonomisinin Isparta gündeminden hiç düşmemesi ve bu doğrultuda atılacak adımların yenilikçi olması gerektiğini savunan Adar, televizyon programlarında da bu tür çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getirdi.
     Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk da, tarım denilince akla çiftçi, köylü, üretici geldiğini ancak tarımın çevresinde tüccarlar ve sanayiciler olduğunu kaydetti. Selçuk, tüccar ve sanayici olmazsa çiftçi ve köylünün kazanamayacağını belirtti.