Milletvekili aday adayı Dr. Pınar Topsakal yöneticilerle görüştü.

Ak Parti Milletvekili aday adaylarından Dr. Pınar Topsakal ve beraberindeki heyet Pazartesi günü akşamı Yalvaç’a gelerek Yalvaçspor yöneticileri ile bir görüşme yaptı.

            Rampalı Çarşıdaki kulüp binasında Başkan Mustafa Günay, Nihat Ayaz, Serhat Dayıoğlu ve Cengiz Yurduşen ile bir araya gelen Topsakal, spor turizminin  Ispartanın kalkınmasında önemli katkı yapacağına belirterek, amatör spor kulüplerinin içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşmaları konunda kendisinin geliştirdiği biz dizi önerileri de paylaştı.

“Atkı, bardak, kalem ve benzeri hediyelik eşyaların, marketlerde ve dükkanlarda pazarlanarak halkta bir bilinç oluşacağını ve takım ürünlerinin hediyeleşmede kullanılarak sürekli bir gelir kapısı olabilir.

Sadece Yalvaç’ta değil tüm amatör spor kulüplerinin mali altyapılarını sağlama alacak, menkul ve gayrimenkullerinin oluşumunda  belediyelerin önemli bir yeri vardır.

Her belediye başkanı geldiğinde işleyişinin ve sportif faaliyetlerinin aksamadan yürütülebileceği bir kurumsal yapının oluşturulması gerekmektedir.

            Isparta bu dönem mutlaka 1 bakan çıkarmalı.  Şayet, Allah nasip eder milletvekili olursam, bu anlamda elimden gelen gayreti göstereceğim. Gençlerini  ihmal eden geleceğini de ihmal eder.

Ben, kulübünüzü ilk defa ziyaret eden bir kişi olmaktan büyük memnunluk duydum. Diğer mevcut milletvekillerinin sizleri görmemeleri, dertlerinizle ilgilenmemeleri, hatta yılda bir kez dahi olsa görüşmemelerini abes buluyorum.

Keza, ayda bir defa da olsa Yalvaç ve diğer ilçelerdeki spor kulüplerinin maçlarına gelerek bilinç oluşturmada öncülük yapacağım.” şeklinde konuştu.

Başkan ve yöneticiler de, bu nazik ziyaretinden dolayı Topsakal’ı teşekkür ederek, sportif anlamda görüş alış-verişinin devam etmesini beklediklerini  ve milletvekili olma yolundaki çalışmalarında  kendisine başarılar dilediler.