Malzemeler

2 Adet tavuk bonfile
1 Tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
Tuz
Karabiber
Sosu İçin :
1 Su bardağı yoğurt
3 Çorba kaşığı köri
Kızartmak için sıvıyağ
Karışımın bekletilme süresi : 1 saat 
 
Hazırlanışı 
 Tavuk bonfilelerikuşbaşı şeklinde doğrayın.
Karabiber, tuz ve kırmızıbiber ilave edip harmanlayın.
Etleri küçük çöp şişlere seyrek olarak geçirin.
Yoğurdu ve köriyi koyup karıştırın.
Şişlere geçirdiğiniz tavuğu bu karışıma buladıktan sonra, buzdolabında 1 saat bekletin.
Buzdolabından çıkattığınız tavuk şişleri kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın.
Sıcak olarak servis yapın.