Malzemeler:

8 su bardağı süt
5 çay bardağı toz şeker
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı kakao
5 tatlı kaşığı buğday nişastası
1-2 yemek kaşığı tereyağı

Yapılışı:

1. Süt tencereye koyun içine şeker,yumurta,un,kakao ve nişastayı ekleyin.
2. Tüm malzemeyi iyice çırpıp ocağa alın.Koyulaşıp üzerinde delikler oluşana kadar orta ateşte pişirin.
3. Pişen karışımı ocaktan alın ve tereyağını ekleyin.
4. Tereyağı tamamen eriyene kadar çırpın ve soğumaya bırakın.

Kadayıf için:

Malzemeler:

500 gr kadayıf
125g tereyağı

Şerbeti için:

5 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
yarım limon suyu

Yapılışı:

Şerbet Yapılışı:

ŞeKer ve suyu tencereye alın orata ateşte koyulaşana kadar karıştırarak kaynatın. Ocaktan almadan 2-3 dakika önce limon suyunu ekleyin ve hazırladığınız şerbeti soğuması için kenara alın.

Tatlının Yapılışı:

1. Taze kadayıfı borcama yayın.
2. Tereyağını küçük bir kapta eritip ılınmasını bekleyin.
3. Ilık yağın tamamamını kadayıfın üzerine dökün ve tümm kadayıfa yayın.
4. Hazırladığınız kadayıfı 200 derece önceden ısıtılmış fırında nar gibi oluncaya kadar kızartın.
5. Fırından aldığınız sıcak ve kızarmış kadayıfın üzerine ılık şerbeti dökün.
6. Kadayıf şerbetini çekip soğuduğunda daha önceden hazırladığınız pudingi üzerine dökerek servis yapın