Isparta

1983 Model Mercedes 5 Bin TL’den Açık Artırmaya Çıktı

Isparta’da bir antikacı, 1983 model mercedes marka otomobili 5 bin TL’den den açık artırmaya çıkardı, yoğun ilgi görüyor.

Abone Ol

Isparta’da bir antikacı, koleksiyon değeri taşıyan 1983 model, tamamen orijinal bir Mercedes’i 5 bin TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkardı. Antika otomobil severler ve klasik araç tutkunları, büyük ilgi gösteriyor.

KLASİK TUTKUNLARININ GÖZDESİ

Dizel motorlu ve dayanıklı yapısıyla dönemin en popüler araçlarından biri olan bu Mercedes, Antikacının söylediğine göre, tamamen orijinal parçalarını koruyor. Bu özellikleriyle araç,  koleksiyoncuların dikkatini çekiyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

5 bin TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkan araç, kısa sürede büyük bir ilgi topladı. Birçok kişi, bu fiyattan başlayan açık artırmaya katılmak için sıraya girdi. Aracın açık artırmada ne kadar yüksek bir fiyata satılacağı merakla bekleniyor.