Isparta

5 Kafadar Camiye Girdi, Ortalığı Birbirine Kattı

Abone Ol

Görüntülerin adresi Isparta Fatih Mahallesi, Fatih mahallesinde yer alan Hacı Bekir Çırak Camiine gündüz saatlerinde kimliği belirsiz 14 ya da 15 yaşlarında 5 çocuk girdi. Camiye giren çocuklar önce caminin ortasında asılı halde bulunan büyük avizeye asılmaya başladılar. Sırayla koşarak avizenin parçalarını kopardılar. Şans eseri o sırada büyük olan avize üstlerine düşmedi. Ardından cami hutbesinin verildiği minberin üzerine çıkarak kaymaya çalıştılar. Daha sonra ise camii içerisinde yer alan yangın söndürme tüpünü alarak birbirlerinin üzerine sıktılar. Yangın tüplerini bir süre sıkmaya devam eden çocuklar camiinin camlarından çıkarak gözden kayboldular.

Olayların ardından bir süre sonra tekrar camiye giren çocuk tüpü tekrar sıkmaya başladı ve elinde ki tüple beraber camdan çıkarak kaçtı.

Güvenlik kameralarını izleyen polisler şimdi o çocukları arıyor. Meydana gelen olaydan sonra ise Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hareket geçti. Belediye’nin temizlik işleri ekipleri beyaza dönen halıları baştan aşağı temizledi.