Isparta

BEM-BİR-SEN Türkiye Sigorta İle Sağlık Sigortası Anlaşması İmzaladı

Abone Ol

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası olarak Türkiye Sigorta A.Ş. ile isteyen Üyelerimizin yararlanabileceği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası indirim anlaşması imzalandı. Genel Başkan Levent Uslu ve NEMA Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Ramazanoğlu arasında imzalanan anlaşma ile Üyelerin sağlık hizmetlerinden çok özel indirimlerle faydalanabilmesinin önü açıldı. İmza töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız Recayi Karslı, Medeni Sevinç, Ahmet Selim Kadıoğlu, Nurettin Sever, İstanbul 7 No’lu Şube Başkan Yardımcılarımız Selçuk Ük ve Hasan Koca da yer aldı. 


Tüm kamu sigorta şirketlerini bünyesine alıp, dünyanın "en büyüklerinden" olan Türkiye Sigorta A.Ş. garantileri kapsamında, isteyen Üyelerimiz, olabilecek en düşük fiyatla "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS)" ile en güçlü ve en yüksek teminatlarla anlaşmalı özel hastanelerin hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecekler. Üyelerimizin eş ve çocukları da isterlerse bu indirimden en düşük fiyatlarla yaralanabilecekler.
 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Başkanımız Levent Uslu, “Küresel salgın sürecinden geçtiğimiz bu günlerde Üyelerimizin ve ailelerinin sağlığını düşünerek, hem üyelerimiz hem de aileleri için tamamlayıcı sağlık sigortası adına Türkiye Sigorta ile imzaladığımız bu anlaşmanın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Temennimiz kimsenin hasta olmaması yönünde, ancak süreçler ve küresel salgın sebebiyle artan sağlık hizmetleri noktasındaki ihtiyaçlar nedeniyle Üyelerimize böyle bir kolaylık sağladık.

Bem-Bir-Sen her konuda olduğu gibi bu alanda da Üyelerinin sağlığını düşünerek attığı adımla yine öncülük etmektedir. Anlaşmamızın tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, anlaşmanın imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Bütün teşkilatımıza hayırlı olsun temennisiyle sağlık ve afiyet diliyorum.” ifadelerini kullandı.