TEKNOLOJİ

Bir oyuncu, Apex Legends'ta arkadaşını öldürdü

Abone Ol

Oyunculara kahkaha attıran yeni güncelleme, oyun dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Zira bazı oyuncular, bu hata yüzünden daha hazırlanma / yüklenme ekranını geçemeden başka oyuncular tarafından öldürülebiliyor.

DKbicboi isimli bir kullanıcı, Twitch üzerinden yayımladığı bir video klip ile yaşadığı ilginç anları tüm dünya ile paylaştı. Havada bıçak saldırısına uğrayan oyuncunun karakteri, biraz vakit geçtikten sonra kan kaybından yere yığıldı.

Brokie McBrokerson isimli bir kişi de bu olaydan ötürü mağdur oldu. DKbicboi ’nin yaşadığı korku dolu anların aynısını yaşayan kullanıcı, olaylar olurken oldukça şaşırıyor ve aynı zamanda gülüyor.

Every update something breaks smh LMAOOO #PS4sharehttps://t.co/PGlYc6QoJ2 pic.twitter.com/ihCaSkPY4T

— Brokie McBrokerson (@Br0keBois_INC) November 5, 2019

Son olay, Apex Legends ’ın sisteminde olmayan bir mekanizmanın çalışmasını içeriyor. Diğer hatalardan daha ilginç olan bu vaka, tıpkı diğer yaşananlar gibi, birçok oyuncuyu korkuttu.

Dost ateşi olarak bilinen ilgili mekanizma, takım arkadaşlarınızı öldürmenizi sağlıyor. Normalde böyle bir durumun yaşanmaması gerekiyor. Apex Legends hile yapıyor diyebilirsiniz. Dilerseniz sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur