TEKNOLOJİ

Call of Duty Mobile'dan oyuncuları üzen karar!

Abone Ol

Yapılan açıklamaya göre, oyun sen sezonun ardından büyük bir güncelleme de alacak. Bu güncelleme ile birlikte Call of Duty Mobile Zombiler Modu da kaldırılacak. Bunun için tarih 25 Mart olarak açıklandı.

Activision’ın resmi Reddit hesabından yapılan açıklamada bunun nedeni de açıklandı. Daha önce bitiş tarihinin açıklanmadığı ancak yolun sonuna gelindiği duyurulan modun kaldırılmasının altında istenilen kaliteye ulaşmamış olması yatıyor. Ayrıca açıklamaya göre, Nacht Der Untoten isimli haritanın da global versiyonu gelmeyecek.

Call of Duty: Mobile – February 29th Community Update from r/CallOfDutyMobile

Activision kaldırılan modun Nacht Der Untoten haritası ile birlikte geri getirilebileceğini söylese de şimdilik Çok Oyunculu, Battle Royale ve Sıralamalı Mod üzerinde odaklanılacağını belirtti. Bu kararın, Zombiler Modu’nun direktörü Jason Blundell‘in şirketten ayrılmasının ardından alınması da ilgi çekici olarak değerlendirildi.

Açıklamanın altına yorum yapan oyuncular için bu modda yapılan uygulama içi satın alımlara dikkat çekti. Şirketin şimdilik geri ödeme teklif edip etmeyeceği belli değil.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur