MALZEMELER6 adet dana pirzola3/4 su pardağı pirinç250 gr domates suyu6 yeşil biber, ince kıyılmışyarım su bardağı bira1 su bardağı sıcak suyarım su bardağı rendelenmiş kaşarpeynirituz, karabiber, kekik8 kişilikHAZIRLANIŞIPirzolaları tuzlayıp bir tavada çevirin, yanlarına pirinç koyup bir tepsiye yerleştirin. Su, bira, domates suyu ve baharatları beraberce karıştırıp bir sos oluşturun, bunu pirzolalarla pirinçlerin üzerine dökün. Daha sonra tepsiyi alüminyum folya ile örtüp, fırında 45 dakika kadar pişirin . Pirzolaların üzerine kıyılmış yeşilbiberleri koyun, daha sonra rendelenmiş kaşar peynirini gezdirin. Folyoyu yeniden kapatarak 8-10 dakika kadar daha pişirin.