Pınar Pazarı Kooperatifi üyeleri, yıllardır oturdukları evlerinin tapularına 23 yıl sonra kavuşuyor.
1993 yılında kurulan ve 1995 yılında inşaatına başlanılan Pınar Pazarı Kooperatifi'nde 2004 yılında elektrik ve su işlemleri tamamlandıktan sonra oturulmaya başlanılmıştı.
Tapularını alamayan kooperatif üyeleri yıllardır süren haklı mücadelelerinde mutlu sona ulaştı.
Tapulardaki sorunlar giderildi, projesi hazırlanan Pınar Pazarı Kooperatifinin kat mülkiyet çalışmaları sürüyor.
En kısa zamanda kat mülkiyetleri tamamlanınca törenle hak sahiplerine tapuları teslim edilecek.
 
         Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Pınar Pazarı Kooperatifi Yöneticileri ve üyelerine hayırlı olsun. Tapu sorunları tamamen çözüldü. Kooperatif üzerinden siyaset yapanlar şimdi ortada yok. 3,5 yıl önce kooperatifin dosyası yok, kaydı yok, küreği yok, 80 daire kayıp diyenler, şimdi ayağa kalksın da bir cevap versin bakalım da görelim. Hak sahiplerine tekrar hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
         Pınar Pazarı Kooperatifi Başkanı Osman Coşkunsu, "Efsane söz verdi, üyelerime mutluluğu yaşattı. 1993 yılında kurulan ve 1995 yılında inşaatına başlanılan Pınar Pazarı Kooperatifimizde 2004 yılında elektrik ve su işlemlerimizi tamamlandık, noter huzurunda çekilen  kura sonrası oturmaya başladık. Tapularını alamayan kooperatif üyelerimiz yıllardır süren haklı mücadelelerinde mutlu sona ulaştı. Tapulardaki sorunlar giderildi, projesi hazırlanan pınar pazarı kooperatiflerinin kat mülkiyet çalışmaları sürüyor. En kısa zamanda törenle hak sahiplerine  tapuları teslim edilecek. 7 yıllık başkanlık dönemimde üstün gayret göstererek her türlü söylemleri karşı sözümüzü tutmuş bulunmaktayız. Üyelerimize tapularını teslim edeceğiz. Belediye ile ilgili hiç bir sorun ve alakamız kalmadı. Kooperatifimizin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve fedakarlıklar yapan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca benden önce yöneticilik yapan arkadaşlarımız başta olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kat mülkiyet işlemleri tamamlanır tamamlanmaz, törenle tapularımız dağıtılacak." dedi.