YeşerenKoleji







Yeşeren okulları, 2015 yılında İzmir’de kurulan ve İzmirdeki özel okullar arasında hızla üst sıralara tırmanan bir kolejdir. Beşinci sınıf ile on ikinci sınıf arasında, orta ve lise düzeyinde eğitim vermektedir. Lise kısmında sayısal ve eşit ağırlık bölümleri mevcuttur. Okulun misyonuna baktığımızda, Atatürkçü düşünceden izler taşıdığını ve kendilerini hep daha iyiye götürmek için çalışmalar yaptıklarını gözlemleyebiliriz.

Okulun Hedef Ve Amaçları Nelerdir?

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek eğitim sistemine entegre edebilmek, okulun birinci önceliğidir. Öğrencilerin birden fazla yabancı dil öğrenebilmesi ve bu dilleri pratik olarak iş hayatlarında kullanabileceği bir şekilde donanım edinmesi okulun bir diğer hedefidir. İyi bir vatandaş ve başarılı bir dünya insanı yaratmak adına kaliteli eğitim anlayışını benimsemiştir.Gerek yurt çapında, gerekse özel okullar izmir ayağında Yeşeren okulları, kaliteli okullar klasmanında üst sıralardadır.

Ücretler Nasıl?

izmir kolej fiyatları incelemesi yaptığımızda, Yeşeren Okulları’nın ücretlerinin aslında çok da uçuk rakamlar olmadığını söyleyebiliriz. Fiyatlar on sekiz bin ile yirmi bin TL aralığında değişmektedir. Bu rakamlar aslında yurt genelindeki kolej fiyatları arasında da tercih edilebilir boyutlardadır. Daha ayrıntılı bilgi için okulla irtibat kurabilirsiniz.

Sonuç olarak, her veli çocuğunun kaliteli, gelişimi kendine misyon edinmiş bir okulda eğitim görmesini ister. Yeşeren Okulları da İzmir’de kalite-ücret verimini maksimum ölçüde sağlayan güzide okullardan bir tanesidir. Gelişmiş bireyler yetişmesini sağlayan ve bu güveni ailelere veren bir okul tercihinde bulunmak istiyorsanız Yeşeren Okulları’nı incelemeniz şiddetle tavsiye edilir…