Isparta

Fm32 - 1992'den bu yana Sizlerle...

Abone Ol
Türkiye'de özel radyo furyasının başladığı 1992 yılında ilk kurulan radyolardan biri olan FM32, aynı zamanda Isparta'nın da ilk radyosu olarak 21 Ekim 1992 yılında yayın hayatına başladı.  O günden bugüne kaliteli müzik çizgisi benimsediği tarafsız yayın ilkesi duyarlılığı ile Isparta'da en çok dinlenen radyo olmayı başardı.
 
Kuruluşumuzdan beri sevgi ile enerji dolu seslerini duyuran, emekleri ve başarıları ile FM32'yi bugüne getiren tüm programcılar ve çalışanları sayesinde daha da büyümek, hedeflerimize hep birlikte ulaşmak istiyoruz.
 
"Mutluluğun sesi" olarak 22 yıldır dinleyicilerimize bazen güzel bir şarkı, bazen hediye, bazen davetiye, bazen de bir mesajla ulaşıyoruz.
 
Isparta'da hep en iyi olmak için çalışmanın karşılığında, bir numara olarak bilinmek ve sayılmak bize ilkeli yayıncılığın önemini bir kez daha kanıtladı.
 
Radyoculuğun sadece müzik kutusu olmaktan ziyade etkin bir kitle iletişim aracı olduğu gerçeğini anlatmaya çalışan FM32, yayıncılığın sevgi ve emek işi olduğunu göstermeye devam ediyor.
 
2014 yılında 32 Yayıncılık Bünyesine geçerek dahada Güçlenen Radyomuz, Şu an karasal yayında 98.0 Mhz Dolby Stereo ve internetten Dünya'ya www.fm32.com.tr sitesinden ulaşarak ,sanat, halk ve pop müzik, güncel sanat haber yayınları yer alıyor.

www.fm32.com.tr