Belgesel

Kadınların Çektirdiği 10 Eziyet :)

Abone Ol

1) Telefonu açmazlar : Bir kadını etkilemeyi başarıp telefon numarasını alabildiğiniz için kendinizi iyi hissedersiniz. Ama pek aceleci olmayın. Çoğu kadın sırf sizden hoşlanmadığını söylemekten kaçındığı için numarasını vermeyi tercih eder. Bazıları ise sık sık yanlış numara vererek bir daha sizinle asla görüşmez.

2) İçkiyi bedavaya getirirler: Kadınların bir kısmı barda ya da kulüpte içtiklerinin hesabını yapmaz. Ne de olsa çekiciliklerini kullanarak kolayca bir erkeğe içki ısmarlatabilirler. Bu yöntemle erkekleri kullanan kadınlar, içkileri için hiç para harcamazlar.

3) Yedekte tutarlar : Artık bitiş sinyalleri veren sorunlu bir ilişkide iyi bir kadın dürüstçe ilişkiyi bitirmeyi arzular. Fakat kadın gerçekten de zalimse sevgilisine ilişkinin bittiğini açıklamaz, ondan kopmaz. Yeni bir sevgili adayı belirinciye dek yalnız kalmamak için sevgilisinden ayrılmaz.

4) Duygu sömürüsü yaparlar : Erkekler ağlayan kadın görmeye dayanamaz. Kadınlarsa erkeğin bu zayıf noktasını çok iyi bilirler ve istedikleri her şeyi elde etmek için bu silahı kullanmaktan kaçınmazlar.

5) Kaba kuvvet uygularlar : Erkeklere fiziksel şiddetin kötü olduğu anlatıladursun, bazı kadınlar sevgililerine şiddet uygulamakta bir sakınca görmüyor. Sevgilisinin asla karşılık vermeyeceğini bildiklerinden, yanlış bir şey söylediğinde erkeğe tokat atmayı uygun gören birçok kadın var.

6) Ortalık yerde eleştirirler : Bugünlerde kadınların erkekleri açıkça eleştirip aptal konumuna düşürmeleri oldukça yaygın olarak rastlanan bir durum. İlginç olan şudur ki aynı şeyi erkeğin yapması çoğu kez kabul edilebilir değil.

7) İlişkilerini belli etmezler : Elinizden geleni yapıp sonunda o güzel kadının yanına yaklaşmayı başarırsınız. Artık yeterince rahat hissedince telefon numarasını istersiniz. Ve aldığınız cevap: Erkek arkadaşım var. Gösterdiğiniz ilgi hoşuna gittiğinden, her kadın ilişkisi olduğunu söylemeyi sonraya bırakır.

8) Seksten kaçınırlar : Hemen her erkek için yaşamsal önemi olan seks, kadınların en büyük silahlarındandır. Ne zaman ki istekleri yerine getirilmesin, kadınlar erkekleri cinsel ilişkiden mahrum bırakarak cezalandırır.

9) Erkekleri sınarlar : Sevgiliniz olur olmadık anlarda sizden ‘Eğer beni seviyorsan…' diye başlayan isteklerde bulunuyorsa bilin ki sizi sınıyordur. Mesela, arkadaşlarınızla geçireceğiniz geceden sizi caydırıp yanında kalmanızı sağlayarak bunu yapabilir.

10) Kıskandırmak isterler : Kendini değersiz hissetiğinden midir yoksa ettiğiniz kavgadan mıdır bilinmez, sevgiliniz gözünüzün önünde flört ediyorsa bu onun çıkarcı ve daha olgunlaşmamış bir kadın olduğunu gösterir.