izmirpress internet sitesi üzerinden Türkiye ve Dünyada faaliyet gösteren bir haber ajansıdır.  Uzun bir zamandan beri yayında olan izmirpress hem yerel haberler hem de Türkiye’de yayın yapmaktadır.  izmirpress yayıncılığı ve tecrübeli kadrosuyla da Türkiye’de ön plana çıkan haber ajanslarından birisi olmuştur. Tecrübeli kadrosunun yanında değerli okurlarının destekleriyle büyüyen haber ajansımız, https://tinyurl.com/canlib4h, Türkiye’nin önde gelen yayınlarındandır.  Ege bölgesindeki haberleri ilk yayınlayan, en hızlı şekilde habere ulaşabileceğiniz izmirpress ilk günkü heyecanı ile okurlarına hizmet vermektedir. Yalnızca Türkiye’deki gelişmeleri değil, Dünya’daki gelişmeleri de yayınlamaktadır.

Güvenilir Habercilik Hizmeti

izmirpress genel yayın yönetmeninden kameramanına bütün çalışanlarıyla Türkiye ve Dünya gündemine hizmet vermektedir. Gündem haberleri en doğru şekilde öğrenebileceğiniz izmirpress’te gündemi yakından takip edebilir, ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri takip edebilirsiniz. izmirpress haber olarak çalışmalarımızı "dürüst ve tarafsız yayın" ilkesiyle yapmaktayız.

En doğru şekilde güncel haberleri, sıcak gelişmeleri İzmir haber ajansından takip edebilirsiniz. İzmir haber okurları için her gün, her an hizmet veren bir ajanstır. Doğru habere ulaşmak herkesin hakkı olduğunu düşünerek “ilkeli, doğru ve dürüst” parolası ile hareket etmekte ve okurlarına en sıcak gelişmeleri aktarmaktadır. Aynı zamanda birçok haber kategorisini de içerisinde barındırmaktadır.  Siyasi, magazin,  futbol, aktüel, ekonomi haberlerini ve Dünya’daki gelişmeleri izmirpress’ten takip edebilirsiniz.

Profesyonel Habercilik Desteği

izmirpress Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı gibi büyük haber ajanslarının da abonesi ve takipçisidir. izmirpress Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına uygun olarak çalışmaktadır. Ajansımızın paylaştığı her türlü resim, metin ve bilgi telif haklarına girmekte olup saklıdır.  

Son Dakika Flaş Haberleri

izmipress yalnızca Ege’nin en çok okunan haber ajanslarından bir tanesidir. İzmir’de ve çevre illerde yaşanan gelişmeleri en hızlı bir şekilde, “Son Dakika” başlığıyla yayınlamaktadır. izmipress’i güvenilir haberleri ile gündemi rahatlıkla takip edebilirsiniz. izmirpress olarak haberlerimizin tarafsız olmasına, açık olmasına ve yorumsuz objektif olmasını istemekteyiz. izmirpress Okuyucularının yaptığımız haberleri doğru şekilde öğrenmesini ana ilke olarak kabul etmektedir.  Bizi sosyal medya hesaplarından takip edebilir, paylaştığımız haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Lazerle Genital Bölge Beyazlatma