15 temmuz Haberleri

15 temmuz haberleri ve güncel 15 temmuz gelişmeleri, 15 temmuz ile ilgili tüm video, 15 temmuz fotoğrafları ve 15 temmuz haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Isparta Şube Başkanı Ramazan Çapan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Isparta

Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı ile Isparta Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ramazan Çapan'nın annesi Fadime Çapa vefat...

Isparta

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programına Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) çeşitli etkinliklerle katılım sağladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde hayırseverlerin de destekleriyle Küçük Hacılar Köyüne inşa edilen Kız Kur'an Kursu açıldı.

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, İl Başkanı Olarak Görev yaptığı 15 Temmuz 2016 gecesinde Isparta'da yaşananları anlattı..

Isparta

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selalar 253 şehidimizin anısına Türkiye'deki tüm camilerde yeniden...

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Türk milletinin 15 Temmuz'da, tüm dünya kamuoyuna demokrasiden asla vazgeçmeyeceğini ilan ettiğini belirtti.

Isparta

Isparta'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında garnizon şehitliğinde başlayan program

Isparta

Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Isparta

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, nedeniyle Isparta’da "Türkiye Yüzyılı Kahramanları" temasıyla bir dizi anma programı ve etkinlik düzenlendi.

Isparta

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, 15 Temmuz tarihinin birliğin ve beraberliğin yeniden yazıldığı bir destan olduğunu ifade etti.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından 15 Temmuz 2016 yılında canlarını feda eden 251 demokrasi şehidi ve gazilerimiz adına bir anma töreni...