Araç Haberleri

Araç haberleri ve güncel Araç gelişmeleri, Araç ile ilgili tüm video, Araç fotoğrafları ve Araç haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı ocak ayı sonu itibarıyla 28 milyon 951 bin 792 oldu. Aracı 15 yaşından büyük olanlar...

Isparta

Burdur'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 804 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı, 156 araç trafikten men edildi.

Isparta

İkinci el araç piyasasında son günlerde hava değişti ve galericiler, ortaya çıkan son tablo sonrası isyan etti.

Isparta

İkinci el araç piyasası yeniden canlanıyor! 2023 yılında 65-70 gün olan araç satış süreleri, son verilere göre 30-45 günlere kadar...

Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.

Isparta

TV matrahlarında yaşanan artış, fiyat tablosunu derinden etkiledi ve otomobil pazarında yüzde 80'in altında vergi diliminde olan araç kalmadı.

Isparta

Yaklaşan 1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla, milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiren önemli bir uygulama hayata geçiyor.

Isparta

Isparta'da iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi

Isparta

Isparta’da meydana gelen kazada hafif ticari araç ile çarpışan otomobil refüje çıktı.

Isparta

Isparta’da çalıntı olarak aranan araç, Afyonkarahisar ili istikametine seyir halinde iken çekici üzerinde ele geçirildi.

Isparta

Tuvtürk tarafından yapılan duyuruda 2024 yılı araç muayene fiyat listesi açıklandı. İşte bu yıl ki fiyat tarifesi:

Isparta

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir duyuru TÜVTÜRK tarafından yapıldı. Yeni gelişmeler ve kolaylık sağlayacak adımlar geliyor.