Başkan Haberleri

Başkan haberleri ve güncel Başkan gelişmeleri, Başkan ile ilgili tüm video, Başkan fotoğrafları ve Başkan haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Alevi-Bektaşi Dedeleri ile Tunceliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabriye Aydın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta

31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse...

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, makamına gelen kutlama çiçeklerini Mahkum ve Mahkum Yakınları Koruma ve Yaşatma Derneğine bağışladı.

Isparta

1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı görevini yapan Ziya Zeynelgil’in vefatının ardından belediye önünde tören düzenlendi ve helallik alındı.

Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta

1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı yapan Ziya Zeynelgil yaşamını yitirdi. Zeynelgil için Isparta Belediye Başkanlığı önünde veda töreni yapılacak.

Isparta

Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil, bugün hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta İl Genel Meclisi, bugün yeni üyeleri ile birlikte ilk toplantısını yaptı. Meclisin ilk toplantısında yeni başkan seçildi.

Isparta

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve ekibi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Isparta

İl Genel Meclisi ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis ilk toplantısında İl Genel Meclisi yeni Başkanını resmen seçecek.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve beraberindeki heyet, yeniden Isparta Belediye Başkanlığına seçilen Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Belediye...

Isparta

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu