Alım Haberleri

alım haberleri ve güncel alım gelişmeleri, alım ile ilgili tüm video, alım fotoğrafları ve alım haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Orman İşletme Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak.

Isparta

Şarkikaraağaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı VEFA (Yaşlı Evde Bakım) Projesi kapsamında geçici personel alımı yapacak.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatı için 7 bin 158 personel alımı yapılacak. 

Isparta

Araç alım-satım sitesi üzerinden araç almaya gelen mağdurları dolandıran H.Ö. isimli şahıs parayı çekmeye geldiği esnada yakalandı.

Isparta

Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, damızlık hayvan yetiştiricilerine yönelik “Düve Alım Desteği” programı başvurularını kabul etmeye başladı.

Isparta

Altın fiyatlarıyla ilgili son günlerde peş peşe gelen paylaşımlar, yatırımcıları ve altın tutkunlarını heyecanlandırıyor.

Isparta

ISUBÜ personel alım ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. Hangi kadrolara kaç personel alınacak? Başvuru tarihi ve koşulları neler? Detaylar haberimizde..

Isparta

Isparta’da iş arayanlar kaçırmasın. 2 belediyede işçi alımları başladı.

Isparta

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Isparta'da istihdam edilmek üzere 14 personel alımı yapacak. Bu alımların 8'i kadın, 6'sı erkek Yurt Yönetim...

Isparta

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), Türkiye genelinde ilkokul mezunu adaylar için büro personeli alımları başlattı.

Isparta

Vatandaşlar, et tüketimine ilgi göstermeye başladı. Isparta'da Kurban Bayramı'nın ardından geçen 2 aylık süre içerisinde, kasaplarda et satışlarında bir hareketlenme...

Isparta

Noterlerde yeni dönem! Ev, arsa ve otomobil alım-satımları artık noterlerde yapılacak. 1 Temmuz'da başlayacak uygulama hakkında detayları öğrenin.