Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Sevim Köse...

Isparta

Isparta Belediye Meclisi İller Bankası ve Kamu Bankalarından yıl içerisinde toplam 105 Milyon TL kredi kullanması konusunda Başkan Şükrü Başdeğimen’e...

Isparta

Eğirdir miskinler yokuşunda seyir halindeki kamyonetten elmalar yola savruldu.

Isparta

Ziyaret ettiği şehirlerin tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerini sosyal medya hesabından tanıtan Kadir Kayışcı, Isparta Belediyesinden övgü ile bahsetti.

Isparta

31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaretler sürüyor

Isparta

Isparta'nın tarihine ışık tutan araştırmacı tarihçi Bekir Manav, kentin tarihinden bugüne kadar belediye başkanlığı yapmış isimleri açıkladı.

Isparta

Isparta'da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına,Sütçüler Belediyesi'ne ait hizmet binasına zarar verdi.

Isparta

Isparta'nın Sütçüler ilçesinin eski Belediye Başkanı Avni Bircan Turan, bugün hayata gözlerini yumdu.

Isparta

1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı görevini yapan Ziya Zeynelgil’in vefatının ardından belediye önünde tören düzenlendi ve helallik alındı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni dönemiyle ilgili hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve yönetimi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta

1984-1989 yılları arasında Isparta Belediye Başkanlığı yapan Ziya Zeynelgil yaşamını yitirdi. Zeynelgil için Isparta Belediye Başkanlığı önünde veda töreni yapılacak.